Bakalım. Bende merak etmeye başladım zaten bu fragmandan sonra.Hemen izle kaçırma bence.
Bakalım. Bende merak etmeye başladım zaten bu fragmandan sonra.Hemen izle kaçırma bence.
Senaryo kötü mü Canol yok ya gayet sağlam aslında. Zaten öyle olmasa aldığı en yüksek reytingi almazdı.ilk sezonki senaristler çok daha iyi yazıyorlardı bu sezon geçen sezonki heyecan yok,şükrü avşar görmüyor mu acaba dizinin çok iyi bir konusu var ama senaristlerde iş yok
ilk sezon çok daha iyiydi senaryo bu sezon senaristler doğru düzgün sahne yazmıyor örneğin narine her bölüm aynı şeyler yazılıyor geçen sezon ebrunun ayakta durma hikayesi işleniyordu bu sezon ise kendal ve haremi,çok iyi babaanne torun sahneleri vardı,maya bu sezon sanki figüran gibi geçen sezon ön planda bir karakterdi,ayrıca ayşe ve ablasının sahneleri çok önplanda sanırsın ki onlar başrolSenaryo kötü mü Canol yok ya gayet sağlam aslında. Zaten öyle olmasa aldığı en yüksek reytingi almazdı.
Ayşe'nin Sibel'in kızı olduğu geçen haftalardan belli edilmişti zaten. Bu arada gözümden kaçmıyor izliyorsun herhal.Waow Özlem nasıl kıvırdı.Kendal yutmadı gibi ama.Özlem'i biliyordur.Bin dereden su getirdi yaptı yapacağını.
Sonlarada doğruda biraz kıvırmaya çalıştı ama bu sefer beceremedi.Ne çekti bu gacı be gerçekleri açığa çıkaracam diye ben bile üzüldüm.Gözü açık gitmese bari.
Ada'nın sahneleri hiç profesyonel değil.Baya yapmacıktı ve biraz senaryo basitti.
Ama şu yeni çocukla olan sahneleri güzeldi.Yakıştılar baya.Keşke biraz daha israr etseydi bir çay falan deseydi dönerdi Ada.
Narin duygulandırdı.Çok bilmiyorum hikayesini ama çok çekiyor kızcaz.(Bunuda dedirtti ya bu senaristler bana.)İyide oynadı.
Owww Ayşe Sibel'in kızımıymış.😱Bu sert oldu işte.
Ayşe'nin Sibel'in kızı olduğu geçen haftalardan belli edilmişti zaten. Bu arada gözümden kaçmıyor izliyorsun herhal.
Zaten paylasmissin.Karagül 27.Bölüm Fragmanı - HD düzeyde
Yok bakmadimBu HD düzeyde, görmedin sanırım.