Tabi yedi Recep'in başını. Şimdi kur yapıyor.
Bu Emine var ya süper ya çok sağlam bir oyuncu.
Kadriye Hanım'a bak sen nasıl laf çaktı Narin'e @xBUGRAx
Çok iyiydi.
Tabi yedi Recep'in başını. Şimdi kur yapıyor.
Bu Emine var ya süper ya çok sağlam bir oyuncu.
Kadriye Hanım'a bak sen nasıl laf çaktı Narin'e @xBUGRAx
Müthiş rüyaydı ama.
Haha o Narin komikti ama asılı vaziyette ne akrobatik hareketler yapıyor haha.Bu en iyisiydi bugüne kadar olanlardan bence.
Haha o Narin komikti ama asılı vaziyette ne akrobatik hareketler yapıyor haha.
Bi de haftayı beklemek var şimdi. Bomba olmuş fragman her zaman ki gibi.. Sonda şüphe öldürür diyor Kendal oha ya oğlu için Baran'ı bile vurmayı planlıyo adam . PİSLİK !
Haha super demisxBUdemiş :Dst: 1562307' Alıntı:Kızım tam büyümemiş, Asım'ın durumu ortada.Özlem iyi dedin.
Bugün ki bölümü izlemedim ama baya beğenilmiş. Yeni bölüm fragmanı da baya heyecanlı. Narin'in artık yaptıklarından dolayı pişmanlık duyması güzel fakat umarım bu fragman bizi ters köşe yapmaz da artık öğrenir Ebru Baran'ın gerçek oğlu olduğunu. Baran öğrenmese bile Ebru öğrensin gerçekleri en azından.
Kendal'daki özgüvene şaştım kaldım gerçekten. Bu adam arlanmaz Valla. Şimdide Baran'a silah çekiyor.
Bir de Narin neden Ebru'nun güllerine zarar veriyor anlamış değilim. Hayır kadın zaten nefes alsa suç Narin için...
Neyse haftaya olacak olan bölüm için bazı soru işaretlerim var. Önce bugün ki bölümü izlemeliyim tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?