NOW Karagül - Dizi Yorumları

Ebrunun suratina bak. Iyiki rüya yoksa Narin gercekten ipe salsa kendisini böyle gülecek. Acaba kimin rüyasi bence bu sefer Kadriye ana görecek

Narin rüya görüyor yine sanırım ama dizide Özcan Deniz var gibi yoksa ona benzeyen bir fügüran mı oynuyor o rüyada?

Bu arada Özlem düşürmüş sanırım bebeği, çok üzüldüm. Bölümü izlemedim yine her zamanki gibi ama iyi bir bölüm olduğuna inanıyorum. Özellikle Ada-Ebru sahnesini çok merak ediyorum.

Ebrunun suratina bak. Iyiki rüya yoksa Narin gercekten ipe salsa kendisini böyle gülecek. Acaba kimin rüyasi bence bu sefer Kadriye ana görecek
Narin intihar ettiğinde dikkat ettiysen Ebru kurtardı Zara. 😉

O o zamandi simdi olsa elini bile oynatmaz. Hadi Narin Ebruya laf sokuyor kabul ama Ebru bilerek Narini en hassas yerinden vuruyor

dünkü bölümün tekrarı şimdi FOX`ta
benim gibi dün izlemeyenler izleye bilir 😉

İntroya bakarmisiniz herkesi koymuslar ama basrolde olan Özlem Conkeri koymamislar bile. Bu Fox iyice ayip etmeye basladi oyuncuya. Canan dizisinde de aynisi oldu. Hic bir tanitimda yer vermiyor burda da Özcani iki kere göstermek yerine Özlemi koysalar ne olurdu. Yakinda bende diger yapimlar gibi isyan bayragini cekecem. Yeter artik bu kadar da olmaz.

Ayrica ben bu programi neden gösterdiler onu da bilmiyorum. Hic bir net bilgi de verilmedi. Gazetelerde ne yazildiysa o söylendi

Şimdi izleyebildim daha.

@zara85'e katılıyorum. Özcan Deniz yer almadığı halde 2 kere gösterilirken her ne kadar canlandırdığı karakteri sevmesem de sonuçta dizinin başrolleri arasında yer alan Özlem Conker'de yer almalıydı...

Ve gelip gelmemesi ile ilgili de hiçbir bilgi yok ama aldığım tüyolara göre 22. bölümde Kendal, Murat hakkında bazı ipuçları öğrenecekmiş.

Bu dizi Show TV'ye transfer olmalıydı. @zara85 @xBUGRAx 😎

Su ve Ateş'in reklamı için yapıldı bence.

Hani unutacaktın.