Karadayı'da Başrolleri Gölgeleyen Oyuncu

Trt 1 de bir dizi vardı Oyunlu birşeydi güzel kız benimde dikkatimi çekti Ferideyi katlar hem oyunculuk hem güzelllikte

Belgin karakteri renkli diziye renk katti.Funda iyi oyuncu biraz ses tonu pek hosuma gitmiyor

Ama ne olursa olsun Ferideyi golgede bi-ra-ka-maz! Feridenin asaleti ve gulusu yeter) birde twitterde yorumlari okudum nerdeyse herkes Belgine agir sozler yaziyor)

Belgin karakteri renkli diziye renk katti.Funda iyi oyuncu biraz ses tonu pek hosuma gitmiyor

Ama ne olursa olsun Ferideyi golgede bi-ra-ka-maz! Feridenin asaleti ve gulusu yeter) birde twitterde yorumlari okudum nerdeyse herkes Belgine agir sozler yaziyor)
turgut karakteri için de başrolleri gölgeleyemez dendi ama o çıkınca düşen reytingleri gördük :X

turgut karakteri için de başrolleri gölgeleyemez dendi ama o çıkınca düşen reytingleri gördük :X
Turgutun reytinge katkisi oldu ama o cikincada 10 reyting uzere reyting aldik sadece senaryo biraz tekrarlandi Mahir surekli hapishaneye girdi cikti .Dizinin reytingleri artigi bolum Mahir ile Feridenin asklarinin ufak ufak basladigi bolumlerdi kimse bunu inkar edemez.En yuksek reytingide adada olduklari bolumde gorduler.2 sezonun sonu reytinglerin dusmesi sirf senaristlerin senaryoyu tekrarlamasidi .Babam gibi fanatik izleyici bile 3 sezon izlemem dedi ama yinede izliyor)

Eski Hikâye'de izlemiştim, orada da dikkatimi çekmişti. Sert duruşuyla ön plana çıkıyor ama yine de güzel bir oyuncu. İleride kendisi daha da ön plana çıkar. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919