Karadayı 'Veda' Fragmanı

Evet sildiler çünkü öyle bişey yoktu[emoji23] tatava haberlerine forum izin mi veriyor?
tatava haberleri gördük hepimiz artık dalga geçiyoruz :X misal şilideki uyduruk bir blog sitesinin haberindeki tek cümleyi haberin ana teması gi,bi gösterip haber yapanlar var :A forumca eğleniyoruz onlarla

neyse sen şeyi söyle my de rümeysanın giydiği dans kıyafetini medcezirde serenaya kına kıyafeti yapmışlar ay yapıma taklitçilik yakışıyor mu hiç :A

tatava haberleri gördük hepimiz artık dalga geçiyoruz :X misal şilideki uyduruk bir blog sitesinin haberindeki tek cümleyi haberin ana teması gi,bi gösterip haber yapanlar var :A forumca eğleniyoruz onlarla

neyse sen şeyi söyle my de rümeysanın giydiği dans kıyafetini medcezirde serenaya kına kıyafeti yapmışlar ay yapıma taklitçilik yakışıyor mu hiç :A
Höh bee oğlum höhh! Nasıl da o konudan oraya, ordan oraya atladın feleğim şaştı akşam akşam[emoji23] kpa diyorsan zaten ben foruma ara verdiğim ocak ayından beridir izlemiyorum sadece tv'de #karadayı izliyorum daha da açmiyorum bişeye[emoji16]

Medcezir de S01 10.bölümde bitmiştir benim için kaç kere demem gerek?

Höh bee oğlum höhh! Nasıl da o konudan oraya, ordan oraya atladın feleğim şaştı akşam akşam[emoji23] kpa diyorsan zaten ben foruma ara verdiğim ocak ayından beridir izlemiyorum sadece tv'de #karadayı izliyorum daha da açmiyorum bişeye[emoji16]

Medcezir de S01 10.bölümde bitmiştir benim için kaç kere demem gerek?
diziler bitebilir ay yapımın kutsallığı bitmez senin için :A

Beren'e benzer kızla fragman yaptılar napacan[emoji16] ama izlemem yine de bi Meryem'in dizinin ilk bölümlerine bakarım haberlerin gazıyla[emoji16]
o kısma kim takar :D öylesine bir tanutumdu neyse şimdilik kadrosu iyi gidiyor haberler doğruysa:D
meryoşun dizisinden uzak dur bence ay yapımı çökerttin meryoşa dokunma:))