'Karadayı' Sezon Sonunda Final Yapacak!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
ATV ekranlarında yayınlanan başrollerini Kenan İmizrzalıoğlu,Bergüzal Korel,Çetin Tekindor gibi ünlü oyuncuların paylaştığı dizinin 'Mahir'inden samimi açıklamalar geldi.
Katıldığı bir törende muhabir'in 'Karadayı aldığı yüksek reytinglerle dikkat çekiyor,Eğer bu reytinglerle yayına devam ederse seneyede devam edecek misiniz?' sorusu üzerine bu sezon Haziran ayında final yapıyoruz,diziyi bitiriyoruz yanıtını verdi.
586308927553.jpg

geçen sezon yapacaklardı çok geç kalınmış bi karar

biliyorduk (( 2 sezonluk dizi olsada 3 sezon sirf reyting iyi diye devam etti ben memnunum ki devam etti keske 4 sezon olsa hic sikayet etmem)ne yapayim Mahir&Feride askina bayiliyorum ve tabii Kenan faktoru var..Ekranlardan bir sure uzaklasacak(

bu reytinglerle pek ala 4 sezonda devam eddebilir ama bence tadinda zirvede bitse daha guzel olur ama yinede uzuluyorum bitmesine ekip muhtesem bir daha zor bir araya gelir)

anticilere sesleniş;

Geçen sene zaten zar zor istenmeyerek onaylanmiş bi dizi, bu haberler geçen sene amrt aylarında 3.sezon onayını aldı haberleriyle de denilmişti son sezon olacak diye:)

Sezon başından beri belliydi. Aslında geçen sezon yapılması planlanıyordu, ama başarılı sonuçlar sürünce bir sezon daha uzatıldı. Açılması biraz yersiz olmuş, çok önceden belliydi bu haber yani... :)

Bilmeyen mi vardı zaten. :F Senaristler de açıklamıştı zaten son sezon olacağını. :D