Karadayı Litvanya'da

öbgz izlendi eskilerden kurşun yarası var :X
çoğu dizi ilk bölümlerde kendini ele vermez mesela aşk ı memnuda behlülle bihter 25.-26. bölümde ilk kez öpüştü o zamana ka zengin hayatı sundular ama yurtdışında izlenmeyi bildi:X
Hayir Aski memnu ilk bolumden artik anlamak mumkun hikayeyi.Aski memnu ilk bolumden izleyicileri sirf yalisiyla,guzel kiyafetleriyle cekti bu bir gercek

OBGZ kurgu baskaydi .Karadayida renk sorunuda vari,lk bolumden kimin kim oldugu anlamak zor

Kursun yarasi ben bu dizinin sadece ismini duydum iyi olsaydi herhalde izlerdim)

Her zamanki totondan uydurma haberleri yaymişssin müritine :T: TV2 'ye atılmamiş dizi, o kanal için alınmış:T: Arada kocaman fark var :T: Hem izlenmese adamlar günde 2 kere yayınlamaz😉

MY yunanistanda PT'de yayınlanıyor artık. Hem de maç saatlerinde:) Senin MY gibi boşluğun oldugu saatte değil😉
maçla çakışan my yunanistanda uydurmayalaım :X

ayrıca o şirket 2 kanala sahip çok izlenene değil az izlenene alınmış karadayı:X

Başarılar dilerim fakat Karadayı yı Litvanya nın beğeneceğini sanmıyorum:(

Hayir Aski memnu ilk bolumden artik anlamak mumkun hikayeyi.Aski memnu ilk bolumden izleyicileri sirf yalisiyla,guzel kiyafetleriyle cekti bu bir gercek

OBGZ kurgu baskaydi .Karadayida renk sorunuda vari,lk bolumden kimin kim oldugu anlamak zor

Kursun yarasi ben bu dizinin sadece ismini duydum iyi olsaydi herhalde izlerdim)
kurşun yarasının reytingi iyiydi :)

karadayıda da karmaşık bir olay yok izleyen anlar :X

maçla çakışan my yunanistanda uydurmayalaım :X

ayrıca o şirket 2 kanala sahip çok izlenene değil az izlenene alınmış karadayı:X
Kanal D TV2'ye aldiği dizileri Kanal D'de yayınlamadiği halde o dizi oraya atılmış mı oluyor??? Anlam farklılığı var bi kere :T: Türkçe'yi mi öğretecem sana:T:

mesela kimi?

Bu dizinin en buyuk artisi oyuncu kadrosu) sirf oyuncular icin 5 sene izlerim)
mahirin ailesi dökülüyordu anne karakteri hariç :)

Kanal D TV2'ye aldiği dizileri Kanal D'de yayınlamadiği halde o dizi oraya atılmış mı oluyor??? Anlam farklılığı var bi kere :T: Türkçe'yi mi öğretecem sana:T:
ay tamam öyle olsun :F o zaman çok izlenen kanal aşk ve ceza,my,binbir gece,fgsn almış az izlenen karadayı almış diyelim :) iki kanalın da aynı medya grubu olduğunu not edelim:A

olaydan çok oyuncuları beğenmedim:X
Hee Turgut'u da beğenmiyordun şimdi Star'daki dizide oynacak diye yağ yakan postunu görüp sana söylemiştim:F Kim bilir diğer oyuncularıda çıksa "özellikle Nazif baba" onun içinde yağ yakan yorum atarsın :X (yağ yakmak kaba tabir olarak algılanmasın, beğeniye geçiş dönemi olarak algılansın:F)

Hee Turgut'u da beğenmiyordun şimdi Star'daki dizide oynacak diye yağ yakan postunu görüp sana söylemiştim:F Kim bilir diğer oyuncularıda çıksa "özellikle Nazif baba" onun içinde yağ yakan yorum atarsın :X (yağ yakmak kaba tabir olarak algılanmasın, beğeniye geçiş dönemi olarak algılansın:F)
oyunculuğu karaktere göre beğenirim her oyuncu her karakteri oynyamaz :)

ayrıca neresini beğenmediğimi @gizem ak a yazdım :X

mahirin ailesi dökülüyordu anne karakteri hariç :)

ay tamam öyle olsun :F o zaman çok izlenen kanal aşk ve ceza,my,binbir gece,fgsn almış az izlenen karadayı almış diyelim :) iki kanalın da aynı medya grubu olduğunu not edelim:A
TV2 Kanal D'den daha elit bunu da ben belirteyim :F:F

elit derken kavak yelleri,kg tekrarı yayınlamak mı elitlik :F neyse zaten bu işler elitliğe değil reytinge bakar
Elitliğini PT'de gösteriyor :X [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm da orda PT'de yayınlanıyor. Senin MY orda napıyor? Beni Affet gibi gündüz yayınlanıyor:X