Karadayı Litvanya'da

Onu hemen izliyorum şimdi Kefaret filmini izliyorum yorum konusu var. FF2 film organisazyonu kapsamında.:D

Ama @Forumdash reytingleri yok dedi.Karadayı'yı bulduysan paylaş.:F

Başlıkta Karadayı'ya bir hezimet daha.:A
karadayının şöyle bi durumu var kanalı tv 1 en çok izlenen 10.kanal falan orada ilk 10 u ya da 5 i açıkliyiler o yüzden o kanaldan listeye girebilen yok benim bulduklarımda:A @Forumdash @ABAY_06 @ozgur2113

İnanmıyorum sana. :F
al sana son 3 ayın tablosu 3 ünde de 7.karadayının kanalı ilk 3 kanal dışında ilk 10a program sokabilen çok az:X
20140616_1.jpg
20140415_1.jpg
20140512_1.jpg

Karadayinin ilk-3 bolumu cok agir oldugundan bazilari diziye sans vermedi ama iyiki sans verenler cok oldu ve boylece dizi zirveye yerlesti ve bence bu dizi turk halkina daha cok uyuyor ahlak,aile degerleri vb .Yabancilar guzel mekanlar ,arabalar izlemeyi seviyor bu yuzden bu dizi onlara uymaz) tabii Kenan-Berguzar ikilisi icin izleyenlerde olacak ama bir cok ulkede sirf ilk bolume gore degerlendirdikleri icin izlenme sayi Turkiyedeki gibi olmadi

tebrikler :) satılmak kolay da tutunabilir inşallah "reyting rekortmeni fenomen dizi" :A

Litvanyalilar,Sirplar ne anlar Karadayidan ) Kaliteden anlayanlar Karadayi izler)

en kestirme yol izlemeyende suç :X
hayir ben Kenan hayrani olarak ilk bolumleri nerdeyse begenmeyip birakacaktim diziyi 3-4 bolum sonra asil hikaye( ve bu hikaye herkese uymaz onuda soyleyim) basliyor.Ask,aile degeleri hersey var bu dizide tabii ben 1 sezondan bahs ediyorum.Tekrarlarini bile zevkle izledigim nadir dizilerden
keske donem dizisi olmasaydi eminim su anki izleyiciler ikiye katlanirdi cunku donem dizileri pek izlenmiyor .MY haric hangi donem dizisi bu kadar izlendi?
Kabadayi ailemi sizce yabancilar bundan anlarmi?

hayir ben Kenan hayrani olarak ilk bolumleri nerdeyse begenmeyip birakacaktim diziyi 3-4 bolum sonra asil hikaye( ve bu hikaye herkese uymaz onuda soyleyim) basliyor.Ask,aile degeleri hersey var bu dizide tabii ben 1 sezondan bahs ediyorum.Tekrarlarini bile zevkle izledigim nadir dizilerden
keske donem dizisi olmasaydi eminim su anki izleyiciler ikiye katlanirdi cunku donem dizileri pek izlenmiyor .MY haric hangi donem dizisi bu kadar izlendi?
öbgz izlendi eskilerden kurşun yarası var :X
çoğu dizi ilk bölümlerde kendini ele vermez mesela aşk ı memnuda behlülle bihter 25.-26. bölümde ilk kez öpüştü o zamana ka zengin hayatı sundular ama yurtdışında izlenmeyi bildi:X

zaten kanalın iki kanalı var kanal d -tv 2 gibi :X karadayı tv 2 ye atılmış :A
Her zamanki totondan uydurma haberleri yaymişssin müritine :T: TV2 'ye atılmamiş dizi, o kanal için alınmış:T: Arada kocaman fark var :T: Hem izlenmese adamlar günde 2 kere yayınlamaz😉

MY yunanistanda PT'de yayınlanıyor artık. Hem de maç saatlerinde:) Senin MY gibi boşluğun oldugu saatte değil😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919