17:50 'deAradaki 10'dk'yı yeme
Anladım bana seslendiğini
Eksik yazmışım ama senin hatandan büğyük değil bak özgür'ün diline düştüm sayende.:f
Neyse filmimi zilettirmediniz.🙁
17:50 'deAradaki 10'dk'yı yeme
Kaçan gelinler mi?Eksik yazmışım ama senin hatandan büğyük değil bak özgür'ün diline düştüm sayende.:f
Neyse filmimi zilettirmediniz.🙁
neyse bi işe yaradın my nin litvanya reytingini buldum bu sayede17:50 'deAradaki 10'dk'yı yeme
Kaçan gelinler mi?
karadayının şöyle bi durumu var kanalı tv 1 en çok izlenen 10.kanal falan orada ilk 10 u ya da 5 i açıkliyiler o yüzden o kanaldan listeye girebilen yok benim bulduklarımdaOnu hemen izliyorum şimdi Kefaret filmini izliyorum yorum konusu var. FF2 film organisazyonu kapsamında.
Ama @Forumdash reytingleri yok dedi.Karadayı'yı bulduysan paylaş.
Başlıkta Karadayı'ya bir hezimet daha.
İnanmıyorum sana.karadayının şöyle bi durumu var kanalı tv 1 en çok izlenen 10.kanal falan orada ilk 10 u ya da 5 i açıkliyiler o yüzden o kanaldan listeye girebilen yok benim bulduklarımda@Forumdash @ABAY_06 @ozgur2113
al sana son 3 ayın tablosu 3 ünde de 7.karadayının kanalı ilk 3 kanal dışında ilk 10a program sokabilen çok azİnanmıyorum sana.
yine reytinglerde vasat gidip, gündüz kuşağına sıkıştırılır.vikipedinin yararları
başarılar takipçisiyiz reytinglerinin
zaten kanalın iki kanalı var kanal d -tv 2 gibiyine reytinglerde vasat gidip, gündüz kuşağına sıkıştırılır.
hiç şaşırmadım.zaten kanalın iki kanalı var kanal d -tv 2 gibikaradayı tv 2 ye atılmış
en kestirme yol izlemeyende suçLitvanyalilar,Sirplar ne anlar Karadayidan ) Kaliteden anlayanlar Karadayi izler)
hayir ben Kenan hayrani olarak ilk bolumleri nerdeyse begenmeyip birakacaktim diziyi 3-4 bolum sonra asil hikaye( ve bu hikaye herkese uymaz onuda soyleyim) basliyor.Ask,aile degeleri hersey var bu dizide tabii ben 1 sezondan bahs ediyorum.Tekrarlarini bile zevkle izledigim nadir dizilerdenen kestirme yol izlemeyende suç
öbgz izlendi eskilerden kurşun yarası varhayir ben Kenan hayrani olarak ilk bolumleri nerdeyse begenmeyip birakacaktim diziyi 3-4 bolum sonra asil hikaye( ve bu hikaye herkese uymaz onuda soyleyim) basliyor.Ask,aile degeleri hersey var bu dizide tabii ben 1 sezondan bahs ediyorum.Tekrarlarini bile zevkle izledigim nadir dizilerden
keske donem dizisi olmasaydi eminim su anki izleyiciler ikiye katlanirdi cunku donem dizileri pek izlenmiyor .MY haric hangi donem dizisi bu kadar izlendi?
Her zamanki totondan uydurma haberleri yaymişssin müritinezaten kanalın iki kanalı var kanal d -tv 2 gibikaradayı tv 2 ye atılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?