Evet şimdi twitter'ı geziyorumDedikoducu da dün akşam karadayı'nın yeni sezon kadrosu şekil yazdı. Çok meraklandım.
Evet şimdi twitter'ı geziyorumDedikoducu da dün akşam karadayı'nın yeni sezon kadrosu şekil yazdı. Çok meraklandım.
Dün Nazi Baba'nın tanıtımı çekilmiş. Bugün de Bergüzar'ın.
Evet şimdi twitter'ı geziyorum
Dün Nazi Baba'nın tanıtımı çekilmiş. Bugün de Bergüzar'ın.Bu da Bergüzar'ın set fotoğrafı.
keyifler yerinde) umarim Kenan&Berguzar resmide gelir)Dün Nazi Baba'nın tanıtımı çekilmiş. Bugün de Bergüzar'ın.Bu da Bergüzar'ın set fotoğrafı.
İnşallah.keyifler yerinde) umarim Kenan&Berguzar resmide gelir)
tabikide kara ailesini patlatan kişi beğeniceğimiz birisi olucaktır genelde kötü karakterler sevilir@sürgünüm @ozgur2113 @gizem ak @cookies @Yakamoz-Asi @Çiğdem-
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'daki karakteri çok merak ettim
Ne???@Billy Kane i yakalamışsın
Sen kötüleri seviyorsun gerçitabikide kara ailesini patlatan kişi beğeniceğimiz birisi olucaktır genelde kötü karakterler sevilir
mahirin ailesini öldüren kişi kesinlikle yeni bir kabadayı diziye renk katıcaktır 🙂🙂
dedikoducu çocuğu diyorumNe???
Sen kötüleri seviyorsun gerçiBakalım bu kötü senlik mi olacak?
Fox'u çok izliyor dedikoducu oğlan o yuzden ben de @xBUGRAx 'dan şüphelenirdim 😛 @Billy Kane [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemiyor "kadro şekil" filan demezbir ara öyle deniyordu
Benle ne alakası var oğlum o kız birkere.bir ara öyle deniyordu
buğra ile biri konuşuyordu bu kişiyiBenle ne alakası var oğlum o kız birkere.
Benden mi şüphelenmişler çok saçma.buğra ile biri konuşuyordu bu kişiyi
ezel taktiği uyguluyorlar işteKenanin yeni set resmi gelmis ve saci uzunmus yani eskisi gibi.Birde caybahcesinde Feride gelinlikteydi sanirim .Demek kaldiklari yerden devam edecek.zaman atlamasi olmayacak..Mahir kabadayi ne zaman olacak
umarim sonu ezel gibi olmaz)ezel taktiği uyguluyorlar işte
Mahirin annesi babasi vb. Kisileri öldu ve o düğün yapiyor acaba bu ruya hayal vb. Sey olabilirmiFotoğraflar bomba bomba!Teaser çekiminde düğün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?