Evet şimdi twitter'ı geziyorumDedikoducu da dün akşam karadayı'nın yeni sezon kadrosu şekil yazdı. Çok meraklandım.![]()
Evet şimdi twitter'ı geziyorumDedikoducu da dün akşam karadayı'nın yeni sezon kadrosu şekil yazdı. Çok meraklandım.![]()
Dün Nazi Baba'nın tanıtımı çekilmiş. Bugün de Bergüzar'ın.![]()
Evet şimdi twitter'ı geziyorum![]()
Dün Nazi Baba'nın tanıtımı çekilmiş. Bugün de Bergüzar'ın.Bu da Bergüzar'ın set fotoğrafı.
![]()
keyifler yerinde) umarim Kenan&Berguzar resmide gelir)Dün Nazi Baba'nın tanıtımı çekilmiş. Bugün de Bergüzar'ın.Bu da Bergüzar'ın set fotoğrafı.
![]()
İnşallah.keyifler yerinde) umarim Kenan&Berguzar resmide gelir)
tabikide kara ailesini patlatan kişi beğeniceğimiz birisi olucaktır genelde kötü karakterler sevilir@sürgünüm @ozgur2113 @gizem ak @cookies @Yakamoz-Asi @Çiğdem-
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'daki karakteri çok merak ettim
![]()
Ne???@Billy Kane i yakalamışsın![]()
Sen kötüleri seviyorsun gerçitabikide kara ailesini patlatan kişi beğeniceğimiz birisi olucaktır genelde kötü karakterler sevilir
mahirin ailesini öldüren kişi kesinlikle yeni bir kabadayı diziye renk katıcaktır 🙂🙂
dedikoducu çocuğu diyorumNe???
Sen kötüleri seviyorsun gerçiBakalım bu kötü senlik mi olacak?
Fox'u çok izliyor dedikoducu oğlan o yuzden ben de @xBUGRAx 'dan şüphelenirdim 😛 @Billy Kane [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemiyor "kadro şekil" filan demezbir ara öyle deniyordu![]()
Benle ne alakası var oğlum o kız birkere.bir ara öyle deniyordu![]()
buğra ile biri konuşuyordu bu kişiyiBenle ne alakası var oğlum o kız birkere.![]()
Benden mi şüphelenmişler çok saçma.buğra ile biri konuşuyordu bu kişiyi![]()
ezel taktiği uyguluyorlar işteKenanin yeni set resmi gelmis ve saci uzunmus yani eskisi gibi.Birde caybahcesinde Feride gelinlikteydi sanirim .Demek kaldiklari yerden devam edecek.zaman atlamasi olmayacak..Mahir kabadayi ne zaman olacak![]()
umarim sonu ezel gibi olmaz)ezel taktiği uyguluyorlar işte![]()
Mahirin annesi babasi vb. Kisileri öldu ve o düğün yapiyor acaba bu ruya hayal vb. Sey olabilirmiFotoğraflar bomba bomba!Teaser çekiminde düğün var.
![]()
![]()
![]()