son baktığımda ergen dizileri emmy alamıyorduNe kadar ergen fantastik diziler varsa izleyip millete ergen dizileri izliyor diye akıl veriyorsunuz. Dinimede küfreden müslüman olsa bari.)
son baktığımda ergen dizileri emmy alamıyorduNe kadar ergen fantastik diziler varsa izleyip millete ergen dizileri izliyor diye akıl veriyorsunuz. Dinimede küfreden müslüman olsa bari.)
Kenan ve Tuba'nın dizisi bitince ben yerli dizi izlemeyeceğim. Tek Kurtlar Vadisi kalıyor geriye. Seneye beni bulamazsın daha.hahaha cnm ben türk dizilerini eleştiriyorum yabancı dizileri tam aksine koruyorum sende benim izlediğim türk dizilerinde hep ortak takılıyoruz
çekiyorsun benden haliyle
aaa nereye gidiyorsun 😱😱😱Kenan ve Tuba'nın dizisi bitince ben yerli dizi izlemeyeceğim. Tek Kurtlar Vadisi kalıyor geriye. Seneye beni bulamazsın daha.
Evlenip çocuk yapıcam inşallah.aaa nereye gidiyorsun 😱😱😱
hayırlı olsunEvlenip çocuk yapıcam inşallah.
Görele - Espiye arası hepi topu 20 km. düğünüme beklerim.
ayoll sen önce birini bul önce benceEvlenip çocuk yapıcam inşallah.
Görele - Espiye arası hepi topu 20 km. düğünüme beklerim.
Kendin gibi evdemi kalmış sandın beni. Başım bağlı benim.ayoll sen önce birini bul önce bence
ıphone kullanıyormuşsun yakışırEkli dosyayı görüntüle 44282
bir de ergenler izlemiyor diyorsunuz @Forumdash @ABAY_06kpa fanları ile kd fanları tartışa tartışa birbirine benzemiş kirz mevsimi gibi en ergenik diziyi bile solluyorsunuz artık@Çiğdem- @vadikızı @gizem ak @sokak sanati
resmi twitterdan aldım totoşıphone kullanıyormuşsun yakışır
zaten anlaşılmıyor mu resimde tuba-engine oy verilmiş ben öyle bir şey yapacağpıma boğaz köprüsünden atlarımöyle desene baştan
ne alakası var twitterda anketi yapan site paylaşıyorLa Emre ergenleri takip Ede ede ergen oldun çıktın Başımıza
Puahaha pazartesi günkü yorumuma delalen mi bu gereksiz paylaşimi yaptıne alakası var twitterda anketi yapan site paylaşıyorneyse karadayı 20+ yaşın gururu tezi çürüyor kpa-kd savaşıyla
ona hitaben paylaşmadım uzun zamandır kpa-kd fanlarının ergenik savaşını paylaşıyorum @gizem ak biliyor sen forumda olmadığın için bihabersinPuahaha pazartesi günkü yorumuma delalen mi bu gereksiz paylaşimi yaptıanketin ergenler tarafından oylandiğini nerden biliyorsun? Önce bu sorunun cevabını ver sonra 20+ yaş tezini çürütmeye bak. Niye benim yorumum sana dokunuyor 8nu sa anlamıyorum.bi ara onun cevabını da ver özel mesajla
Bana hiç ben yokkenki paylaşimlara binaen yaptiğini fark edemedim. Geçen Karadayı 20+yaşta süper dedim.Şimdiki paylaşiminda buna atıfta gibi bulunur gibi 20+ belirterek/laf atarak konuşmuşssun.ona hitaben paylaşmadım uzun zamandır kpa-kd fanlarının ergenik savaşını paylaşıyorum @gizem ak biliyor sen forumda olmadığın için bihabersin))
oy kullananların paylaşımlarını gördüm çoğu fan hesabıydı :gerçek kişiler değil
cevabnının dokunduğu falan yok abc1 reytingini reklamcılar bile takmıyor 2senedir en yüksek abc1 karagülde ama en çok reklam (fiyat olarak) ilk 5e zor giriyor)
çocuk profili reklamları medcezirde bile yokidiBana hiç ben yokkenki paylaşimlara binaen yaptiğini fark edemedim. Geçen Karadayı 20+yaşta süper dedim.Şimdiki paylaşiminda buna atıfta gibi bulunur gibi 20+ belirterek/laf atarak konuşmuşssun.
Reklam verileri yok elimde, ben zaten ergenlerin Karadayı'yı izlemediğini daha çok savunuyorum en çok reklam aldiğni değil. Reklam profillerinde bile çocuk reklamlarını "pek" göremezsin Karadayı'da.
Ergenler kpa izliyor misal ben 😱Bana hiç ben yokkenki paylaşimlara binaen yaptiğini fark edemedim. Geçen Karadayı 20+yaşta süper dedim.Şimdiki paylaşiminda buna atıfta gibi bulunur gibi 20+ belirterek/laf atarak konuşmuşssun.
Reklam verileri yok elimde, ben zaten ergenlerin Karadayı'yı izlemediğini daha çok savunuyorum en çok reklam aldiğni değil. Reklam profillerinde bile çocuk reklamlarını "pek" göremezsin Karadayı'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?