Karadayı Genel Sohbet

hergün kilitlenmemesinin sebebi hergün konu açmadığın için olmasın sakın hahahaha
Ahh çok komik

Senin konuları da görüyoruz , bulmuşsun a,b,c,d.....y,z gereksiz konularla doldurmuşsun forum baştan aşağı senin açtığın konularla dolu

Ahh çok komik

Senin konuları da görüyoruz , bulmuşsun a,b,c,d.....y,z gereksiz konularla doldurmuşsun forum baştan aşağı senin açtığın konularla dolu
hahahah ben konu açmayan birisiyim yanı sevmiyorum
on günde açtıklarım etkinlik yapıyorum ilk defa bukadar çok konu açmış oluyorum etkinlik sayesinde

on günde açtıklarım etkinlik yapıyorum ilk defa bukadar çok konu açmış oluyorum etkinlik sayesinde
Ne yapılıyor etkinlikte
''şu oyuncunun kara kaşı mı güzel kara gözleri mi ?'' diye mi yapıyorsun yoksa etkinliği

@xemrexxx

Ne yapılıyor etkinlikte
''şu oyuncunun kara kaşı mı güzel kara gözleri mi ?'' diye mi yapıyorsun yoksa etkinliği

@xemrexxx
kurtlar vadisi favori oyuncuunu seçiyoruz vadi etkinliği
ayy ayrıca senin @xemrexxx inde bu etkinliği muhteşem yüzyıl için yapmıştı yanı tam adamını bulmuşsun hahaha

Ne yapılıyor etkinlikte

@xemrexxx
Alper elendi mi qız Çiğdem
ay şu an twitterda fankafanın birine karşı karadayıyı savunuyim ne günlere kaldık .ss neyse düşmanımın düşmanı dostumdur
@gizem ak @ABAY_06 @destere

aaaa senin twetterda ne işin var kpacılar biliyorlarmı twetere geçiş yaptığını
birkaç tanesi farketti spamlatıyorlar beni
neyse ki arap arkadaşlarıma kap nın başarısızlıklarını anlatıyorum görevimi tamamlayayım çıkarım twitterdan