Karadayı Dizisinin Reytingleri

3 sezonda dusse bile bence 7 asagi dusmez insAllah eski reytinglerine ulasir

Dizi sert düşüşlerde yeni sezonda da fazla yükselemez gibi.

Vadi 6 kadar dustu kanal degistirincemi yukselecek reytingleri? 14 reyting alan dizi totalde zar zor 10 goruyor ab grupunda ise durum vahim) Kucuk aga bakalim 2 sezonda nasil gidecek.Karadayi hic degilse 2 sezonun son ayinda dusus yasadi KA bence guclu rakip karsisinda bu oranlari gormeyecek) Gecen sezon sonuda Karadayi 10 -11 reytingden 9 kadar dustu herkes 2 sezondada dusecek diyordu ama tam aksine oldu .Ilk sezondan daha cok reyting aldi ozellikle a grupunda

Son bölümlerde düşüş yaşasa da hala çok başarılı.Hatta ilk sezon 2 grupta da ortalaması 9 iken bu sezon arttırarak 10 reyting ortalamayla gidiyor. Helal olsun .[HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] 'ma

dizi belli bi çizgiyi aşamıyor reyting olarak yeni sezonda sıkıcı aşk sahneleri devam ederse malesef bozgun olur ama inşallah öyle olmayacaktır kenan daha iyilerine layık

Son bölümlerde düşüş yaşasa da hala çok başarılı.Hatta ilk sezon 2 grupta da ortalaması 9 iken bu sezon arttırarak 10 reyting ortalamayla gidiyor. Helal olsun .[HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] 'ma
Hayret 2.sezonda 1.ciliği bile zor görürken 2.sezonun ilk sezondan daha iyi reyting alması ilginçmiş

İlk sezon ilk 5 bölüm bu kadar etkileyemez heralde

Hayret 2.sezonda 1.ciliği bile zor görürken 2.sezonun ilk sezondan daha iyi reyting alması ilginçmiş

ilk 5 bölüm haric 1. sezon ortalamasi;

TOTAL: 9.50 Reyting 23.26 Share
AB: 10.06 Reyting 25.36 Share

Baya bir etki yapiyor.

Hep başarılı bir grafik çizmiş ben izlemedim ama izleyenler beğeniyor

Reytinglerde son zamanlarda hafif düşüklük olsada dizinin durumu baya iyi

İlk sezon cidden etkiliyormuş. Ben de şaşırdım 2.sezonun ilk sezondan yüksek çıkmasına.