Karadayı Dizisinde Mantıksal Hatalar ve Dizi İçin Kritik Viraj

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,892
Puanı
1,061
Posta gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında Karadayı dizisini ele almış.
Dizide daha önce de sıkça yer alan hukuksal hatalara değindikten sonra dizinin gündemle olan bağlantısından bahsetmiş.
Adalet ve siyaset üzerine yoğunlaşan gündeme benzerlik gösteren Karadayı senaryosunun ne yöne gideceğini merak ettiğini, dizinin adalet sistemindeki kirli oyunlara ne kadar yer vereceğini sormuş.

Kritik viraj konusunda katiliyorum, dizi önemli bir viraja geldi. Bunu yorum konusunda da yazdim. Diger türlü abartmis

Keşke iki çift lafda reytingi için söyleseymiş,Kanal D'nin dizileri 4-5 reyting alınca hasbam reyting rekorları kırdı diyip ortalığı velveleye çeviriyordu.

Keşke iki çift lafda reytingi için söyleseymiş,Kanal D'nin dizileri 4-5 reyting alınca hasbam reyting rekorları kırdı diyip ortalığı velveleye çeviriyordu.
reyting için yapılacak yorum mu var panpa adam bişi dese dizinin reytingi mi değişecek

reyting için yapılacak yorum mu var panpa adam bişi dese dizinin reytingi mi değişecek

Bir yazarın samimi ve inandırıcı olması için iyiye iyi kötüye kötü demesi gerekiyor.
Bir dizinin hep kötü tarafı vurgulanmaz samimiyse iyi yönlerinden de bahsetsin.
Sonra adama sorarlar senin öve öve bitiremediğin diziler kusursuzmu diye!

tüm yazılarını okumadığım için karadayıya iyi mi demiş kötü mü demiş bilemicem sürekli

tüm yazılarını okumadığım için karadayıya iyi mi demiş kötü mü demiş bilemicem sürekli
Sadece Mesut Yar değil herkes kendi grubunun dizilerini övüyor,Sina Koloğlu'da İrfan Şahin'in arkadaşı ondan dolayı toz kondurmuyor Kanal D'ye.
Bunların arasında en fazla eleştirilen Atv oluyor(haksızda sayılmazlar bi'türlü yandaşlıktan kurtulamadı.)

dediğim gib okumadım yazılarını
bilemica-em kimi ne ka eleştirip savunuyorlar