Karadayı Dizisi'nde Hata !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı sevilen dizi Karadayı'da dün akşam yayınlanan bölümde bir hata ortaya çıktı.

Buna göre dizide rol alan Nejdet ve Ayten'in nikah sahnesinde, nikah memuru evlilik cüzdanını Ayten'e uzattı ancak o dönemin yani 1974 döneminin nikah cüzdanı olması gerekirken, memurun verdiği evlilik cüzdanı günümüz evlilik cüzdanlarındandı.

Bu hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Karadayı her Pazartesi 20:00'da Atv'de.

(Medyaradar)

YNhNi3mpGEk2uMMgn9TguLYp.jpg

biraz daha dikkat etmeliler böyle şeylere özellikle dönem dizileri.. :) sanat yönetmeni biraz daha koşturmalı.. :)))

Dizi gece yarısı bitiyo o kadar yoruluyolar bu hatayı normal karşılamak gerek. :A:A

diziyi bu sene yeniden izlemeye başladim ama atvin baya uzatmasi ve dizinin baya agir gitmesi artik yoruyor.
72-80 bolum olmak zorunda mi?

Karadayı biterse Beni Böyle Sev yükselir. Çünkü dikkat etmiştim Karadayı yokken yükseliyordu dizi. :)

Arkadaş, şu dizinin hata konuları bir kere de büyük bir hatayı haber etsin, bu ne ya?

şaşırmadım hürriyet ve medyaradarın mal bulmuş mağribi gibi bu hatanın üstüne atlamalarına
iki haftadır karadayının çoşan reytinglerinin önüne nasıl set oluşturacaklar.