Karadayı Dizisi Ertelendi. Uçurum Dizisi De Bu Hafta Yayın Akışında Yok

atv yine bir dangalıklığa imza attı ..

karadayıyı 1 ekimde bekliyorduk onca reklam yaptı planlama hatası atv den ..

uçurumda artık kendine gelemez yayıdan kaldırılır ..atv nin pinpon topuna çevirdiği diziler en fazla üç hafta dayanır ..

- - - Ekleme - - -

salı günkü kadın izleyiciler pazarteside duruyor çarşambada :)) kadınları özel tv seyretme günleri yok sen şuna ben son yazı kurtarmaya çalışıyorum desene .. karadayıyı niye ateşe atıyorsun :)))

e oldu destere öbzgnin düşeceğinden mi korkuyorsun :)))) ben olsam böyle yaparım pazartesi kadın seyircinin izlediği bişey yok aklı olan kanal böyle yapar. karadayı pazartesi kesin tutar ama iki dizinin de tutması için bu formül daha mantıklı

e oldu destere öbzgnin düşeceğinden mi korkuyorsun :)))) ben olsam böyle yaparım pazartesi kadın seyircinin izlediği bişey yok aklı olan kanal böyle yapar. karadayı pazartesi kesin tutar ama iki dizinin de tutması için bu formül daha mantıklı
birincisi öbgz nin düşmesinden çekinmiyorum ama kendim için tek isteğim iki izlediğim dizinin çakışmaması :))

onun için karadayı pazartesi yayınlansın başkada bişey istemem çünkü karadayyı izleyeceğim öbgz yide zaten salı günleri hep tahtında görüyoruz kimse düşüremez ..

üçüncüsü son yazı kurtarmaktan vazgeç ilk girişi kötü yaptı o dizi artık kendine gelmez bundan sonra:))

birincisi öbgz nin düşmesinden çekinmiyorum ama kendim için tek isteğim iki izlediğim dizinin çakışmaması :))

onun için karadayı pazartesi yayınlansın başkada bişey istemem çünkü karadayyı izleyeceğim öbgz yide zaten salı günleri hep tahtında görüyoruz kimse düşüremez ..

üçüncüsü son yazı kurtarmaktan vazgeç ilk girişi kötü yaptı o dizi artık kendine gelmez bundan sonra:))

babalarlar öbzg çakışıyordu ikisinide izliyorsun ama :))))

son yazı bende izlemiyorum ama ilerde açılması muhtemel dizinin çünkü ilk bölüm tm karakkterleri tanıtacagız diye diziyi bogmuşlar. salıda kalırsa öbzg ye darbe vurabilir :))))

Evet demistim zaten size.. atv'nin yeni slogani: dizi atv'de zedelenir !

babalarlar öbzg çakışıyordu ikisinide izliyorsun ama :))))

son yazı bende izlemiyorum ama ilerde açılması muhtemel dizinin çünkü ilk bölüm tm karakkterleri tanıtacagız diye diziyi bogmuşlar. salıda kalırsa öbzg ye darbe vurabilir :))))

dediğim gibi sonradan açılsa açılsa 3 reyting 5 olur ..fazlada çıkmaz

babalar ve evlatları izliyorum ama aynı gün bir diziyi canlı iki diziyi tekrar izlemek işkence olur bari babalar ve evlatlar varken tek dizi tekrarı izliyordumm..

bu arada güzel haberi aldık babalar ve evlatlar pazartesi 22.45 e alınmış artık rahat izleyebiliriz ..

- - - Ekleme - - -

Evet demistim zaten size.. atv'nin yeni slogani: dizi atv'de zedelenir !

katılıyorum :)) bir dizi nasıl yok edilir en iyi atv bilir :))

atv hayatnın hatasını yapmaya devam ediyor, karadayı ve ucurumu bir yandan ii bence bir yandan çok kötü ama kötü taraf daha ağır basıyor, anladığım kadarıyla atv bu hafta olan dizilerin ne reytingler alaçak ona görede yeni yayın akışı belirliyiçek büyük olasılıkla

iyuice saçmaladılar dizinin yayın tarihini uzatıyorlar yeni dizi diğer dizilerin izleyici kitlesi oluşmadan yayınlanmalı

Uçurum gerçekten harcanak.. Süreç Film buna izin vermemeli!

Bu arada nasil diger haftanin yayin akisini da görebiliyorsunuz? Yani ben atv'nin yayin akisina baktigimda sadece 30 Eylül Pazar'a görebiliyorum..

Böyle sürekli gün değiştirmeleri, izleyiciyi soğutuyorlar. Yerine yayınlanacak olan Eyvah Eyvah 2'nin daha önce yayınlanmış olması zaten ayrı bir mesele. Bu diziyi ön plana çıkaran etken, Kenan İmirzalıoğlu gibi başarılı bir ismin dizide yer alması. Bu yüzden dizinin zirveye oynayacağını düşünülebilir, ki zaten öyle olacaktır. ATV'nin yapılan bu değişikliğin, biraz daha tanıtım yapmak ve ilgiyi arttırmak içindir diye düşünüyorum. Gelecek hafta Star TV'nin kozlarından O Ses Türkiye programının başlayacağınıda belirtmek lazım. Hemen başlatmanın zarar oluşturacağını düşünmüş olmalılar. Bu değişikliğin yararlı olabileceğini düşünüyorum ve Karadayı dizisini başladığında, iyi bir başlangıç yapabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
bence son yaz pazartesine alınmali karadayı salıya sebebi açık salı günü güçlü bir kadın izleyicisi var. karadayı atv yi salı günü kurtarır ama pazartesinde kadın izleyici için bir dizi yok bu bosluktan iyi yaralanır son yaz
Sultanı unutma ne güne duruyo :D :d