Karadayı Dizisi Ertelendi. Uçurum Dizisi De Bu Hafta Yayın Akışında Yok

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
Atv, 1 ekim pazartesi günü yayınlayacağını duyurduğu Karadayı dizisinin yerine Eyvah Eyvah 2 isimli filmi yayınlayacak. Karadayı'nın yeni gösterim tarihi henüz netleşmedi.
Bunun yanında 2 ekim salı günü 2. kuşakda yeni bölümü yayınlanacağı duyurulan Uçurum dizisi de bu hafta ki yayın akışında görünmüyor. Anlaşılan Atv, bu diziler ile ilgili stratejik saat ve gün arayışında.

hay ben böyle işin izlemiyom karadayı maradayı bu ne be 5 aydır erteleniyo izlemiyom

atv cıvıttı artık izlemem belki sinir oldum kaç haftadır bekliyoz her hafta erteliyo

Sen Atv Avrupa'nın yayın akışına bakmışsın, ATV'nin yayın akışında böyle bir şey yok...

Karadayı 1 Ekim'de başlayacak gözüküyor...

Salı günü de Uçurum'un yeni bölümü yayınlanacak...

Atv yayın akışını yine değiştirmiş, Pazartesi günü Karadayı yok, yalnız ne yayınlayacağı henüz belli değil...

Salı günü Son Yaz'ın 2. bölümü iki kez yayınlanacak arka arkaya, saat 23.30'da Uçurum'un eski bölümünü verecek, yeni bölüm haftaya ertelenmiş...

karadayıyı merakla bekliyodum ama şimdi hiç takmıyom insanı bıktırdılar soğuttular diziden izlemem belki

atv`den müthiş dizi harcama hamleleri. Yahu Uçurum daha yeni başladı 2 hafta ara veriyor. Pes! Millet diziye ısınamadan soğutuyor diziden. Bu kafayla anca bi Vadiyle geçinir bu sezon

Nerdeyse tüm Diziler basladi.. Ve hepside ayni dedigim gibi, hayal kirikligi yasatti.. Simdi bütün gözler "Karadayi" dizisinde. Zamaninda "Ezel" dizisini takib edenler, Kenan Imirzaloglu icin bir göz atacakdir. Diger dizilere göre daha iyi izlenme orani alacak bu dizi, fakat bu dizide diger diziler gibi bekleneni karsilayamiyacak. Bu sezonun bombasi 2012/2013 Kurtlar Vadisi'dir.

atv vadiyi alarak müthiş bi iş yaptı karadayı tutar bence kenan var sonuçta ama insanı soğutuyolar erteleyerek

bence son yaz pazartesine alınmali karadayı salıya sebebi açık salı günü güçlü bir kadın izleyicisi var. karadayı atv yi salı günü kurtarır ama pazartesinde kadın izleyici için bir dizi yok bu bosluktan iyi yaralanır son yaz

atv yine bir dangalıklığa imza attı ..

karadayıyı 1 ekimde bekliyorduk onca reklam yaptı planlama hatası atv den ..

uçurumda artık kendine gelemez yayıdan kaldırılır ..atv nin pinpon topuna çevirdiği diziler en fazla üç hafta dayanır ..

- - - Ekleme - - -

bence son yaz pazartesine alınmali karadayı salıya sebebi açık salı günü güçlü bir kadın izleyicisi var. karadayı atv yi salı günü kurtarır ama pazartesinde kadın izleyici için bir dizi yok bu bosluktan iyi yaralanır son yaz

salı günkü kadın izleyiciler pazarteside duruyor çarşambada :)) kadınları özel tv seyretme günleri yok sen şuna ben son yazı kurtarmaya çalışıyorum desene .. karadayıyı niye ateşe atıyorsun :)))

Salı Günü Karadayı Gelirse Şansı Yok Zaten Bir Tane Erkek Dizisi Var Ustura Kemal 2.Ye Ne Gerek Var
Perşembe Yapıldı Böyle Bir Hata Salı ya Hiç Gerek Yok