Karadayı - Dizi Yorumları

Kurtlar Vadisi'ne başladığımda art arda izliyodum çünkü 40 dakikaydı. Bu 2 saat sürüyo. İzle izle bitmiyo yav :D

Dün başladım daha :X

Ben de ilk bölümleri sonradan izlemiştim, 1-2-3 peş peşe nerdeyse; daha önceden indirmiştim hepsini, bölümü bitirdikten sonra diğer bölümü açmadan edemedim. :D

Ben de ilk bölümleri sonradan izlemiştim, 1-2-3 peş peşe nerdeyse; daha önceden indirmiştim hepsini, bölümü bitirdikten sonra diğer bölümü açmadan edemedim. :D

Benim de canım çok istedi açmayı ama bu saatte izlenmez. Bölüm bitmeden babam gelir. Boşver. Gece izlerim.

Karadayı 30.bölüm özeti

Mahir'in vurulması Feride'yi derinden sarsar. Feride Mahir'i vuranı bulma görevini Turgut'a verir. Bu sırada Kara ailesi Mahir'in tutuklama emriyle de şoke olur.
Turgut, Mahir'in Yasin'le birlikte sevkiyatı kaçırdığını anlar. Feride'nin gözünde kendini aklamak ve Mahir'i karalamak için şaşırtıcı bir tezgâh hazırlar.
Mahir'in durumu giderek ağırlaşır. Nazif oğlu için büyük bir tehlikeyi göze alır. Feride ise aşkına yenik düşer ve Mahir'e veda etmek ister. Mahir son nefesini verecekken yanında Feride vardır...

Karadayı 30.Bölüm Tüyoları

Feride Mahir'i hastaneye götürürken Turgut otele geliyor ve Mahir'in getirdiği dosyayı buluyor
Herkes hastanede...Nihan'da...Feride orada kalıp kalmama konusunda kararsız
Orhan abisini vuranı bulmakta kararlı
Turgut Yasin ve Mahir'in Yılan'a yaptığı oyunu anlıyor ve yeni bir plan kuruyor
Nazif Mahir'in vurulduğunu öğreniyor..Oğlunun yanına gitmek için Dalyan ona yardım ediyor
Turgut bu bölüm birine öyle bir kötülük yapıyor ki yuh artık!!!

Feride: Mahir Kara Sen gördüğüm en büyük korkaksın...
Ben daha sana kalbimin acısını sormadım.Böyle kaçamazsın benden...Madem ölürken elini ben tutucam.O gün bugün değil bilesin...

dizinindibi sitesinden ALINTIDIR

Son düzenleme:
Gerilim müziğini çok sevdim Karadayı'nın

dı dı dı dı dı dı dı - dı dı dı dı dı - dı dı dı dı dı :D

Şu anda çalıyor dizide zaten :D

- - - Ekleme - - -

İşte bu güzel @darksaal @Yakamoz-Asi:
mrg4w.gif

Koğuşta isyan çıktı. Nazif hastaneye kaldırıldı.
Savcı Salih'in Salih olmadığını öğrenecek.

Yine güzel bölümdü.