Karadayı - Dizi Yorumları

Turgut gerekirse kendi şahitlik yapar, Başsavcıyla olan ilişkisini biliyor, davanın savcısı da değil artık. :)

Bu Turgut elimde kalacak ya.. ya adami Sakarya Firatda ne kadar cok severdim, simdi İrrite oluyorum :)

Fragmanida en heyecansiz yerinden vermisler :) Bir tek "Yakinda Mahir olacagim" lafi heyecanlandirdi beni :D

Karadayı 26.Bölüm Özeti (08.04.2013)

Adliyenin önünde kurulan tuzak duruşmadaki tüm dengeleri değiştirir. Nazif'in kurtuluşu komaya giren Geveze Ahmet'in yaşamasına bağlıdır. Mahir'in babasına siper olması ise gözlerden kaçmaz.
Turgut duruşmada sürpriz kozunu oynar. Mahir ilk defa babasının sırları olduğunu öğrenir. Dava Mahir'in annesi Nihan'da düğümlenir. Mahir geçmişin sırlarını aydınlatmak için annesinin karşısına çıkar.
Feride babasıyla Mahir arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Mahir Feride'yi yalnız bırakmaz. Mahir ve Feride geceyi birlikte geçirirler. Mehmet Saim ise Mahir'le ilgili şoke edici bir gerçeğe ulaşır.

Karadayı bu hafta daha heycanlı olacak desenize Mahir anasıyla karilaşacak 😱

[h=1]Karadayı 26.Bölüm 2.Fragmanı - 08.04.2013[/h]

- - - Ekleme - - -

. @ABAY_06, @sürgünüm, @Yakamoz-Asi, @Forumdash

Moderatörün son düzenlenenleri:
Karadayı 27.Bölüm Fragmanı

- - - Ekleme - - -

Karadayı 27.Bölüm 2. Fragmanı
@darksaal @Forumdash @ABAY_06 @sürgünüm

Karadayı 27.Bölüm Özeti (15.04.2013)

Mahir’in gizli görevde olmadığını öğrenen Mehmet Saim ve Turgut, Mahir’i öldürtmeye karar verir! Mahir, Nihan’ın mektuplarını hiç ummadığı bir yerde bulur. Mahir mektupları Feride ile birlikte okur. Dava için aranan cevaplar mektupların içindedir. Nihan’ın yazdıkları Mahir’i sarsar. Bu şaşırtıcı anlara şahit olan Feride, Mahir’in sırlarını öğrenmek ister. Necdet, Mahir’i öldürmek için peşine düşer. Mahir için geri sayım başlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

KARADAYI 27.Bölüm

- - - Ekleme - - -

KARADAYI 28.Bölüm Fragmanı

[video=youtube_share;iFis4BOfs7Q]http://youtu.be/iFis4BOfs7Q[/video]

Bahar Kostas Kundura’nin Anahtarini buldu Salih’in dolabinda. Neler yapabilir?

Orhan, Mahir’in gercek annesinin kapisina dayandi. Neler ögrenecek?

Cevdet Salih’in Mahir oldugunu ögrendi mi? Mahir isin icinde siyrilabilecek mi?

İlk Bölümünü bugün izledim dizinin ve bayıldım. Gerçekten müthiş. Bundan sonra takipşisiyim kesinlikle. :)

Sezon sonuna kadar netten takip ederim artık bölümleri bitirene kadar.

Nazif bey neden bıcağı çıkardı ki? Bu arada parmak izi diye bir şey yok muydu o zamanlar? Diğer bölümü merakle izleyeceğim. :)

@ABAY_06, @sürgünüm, @Yakamoz-Asi, @Forumdash, @darksaal

[h=1]Karadayı 28.Bölüm Fragman 2[/h]

- - - Ekleme - - -

. @ABAY_06, @sürgünüm, @Yakamoz-Asi, @Forumdash

Karadayı 28.Bölüm Özeti (22.04.2013)

"KARADAYI" 28.bölümüyle 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de.-

Salih'in Mahir olduğunu anlayan Necdet, bu gerçeği Turgut'a anlatır. Turgut, Mahir'in maskesini düşürmek için büyük bir oyun kurar.
Mahir kabadayıların bir sevkiyatında Yasin'e yardım eder. Ancak işler bekledikleri gibi gitmez. Olay yerinde Turgut'u gören Mahir'in içine bir şüphe düşer. Mahir Turgut'un karanlık yüzünü görmek üzeredir.
Davasında iyice köşeye sıkışan Mahir, Feride'yi daha fazla incitmek istemez ve kimliğini açıklamaya karar verir! Ancak önce Feride'ye evlenme teklif edecektir! Bu sırada Turgut da Feride'nin gerçekleri öğrenmesi için oyunu başlatır!

Offf süper bi bölüm olacak :X Ben böyle ağlak sahnenin çok olacağini zannetmiyordum:X Şu an acayip heycan yaptım o anki reytingleri merak ediyorum :)
@RevaN başladiğini yeni gördüm çok sevindim :) Sezon finaline yetişirsin umarim :X