Şimdi gittim baktım kolyesini parmağiyla kapamamişta yumruk yaparak olarak kapamiş.Mahirler'lerin kundurasının adı kostas mı hatırlayamadım😕 Gerçi yunanlı munanlı birilerini anlatıyordu Nazif😕Nihan Hanım'ım Nazif Kara'nın ilk karısı çıkacağı ilk fragmandan anlaşılıyordu.
Youtube'da bir yorum gördüm.
Simdi bu Nihan hanim nazif karanin eski karisi cikar. Mahir de Nihan hanimin oglu cikar. Kundurayi da Mahiri görebilmek icin gidip alir kostas kunduradan. Mahir nihan hanimin evine gittigindede delikten bakip telas etmeside o yüzden.
Nihan hanimin kolyesinin bir tarafinda kizi var diger tarafinda ise oglu mahir var. Hani bi parmagiyla sakladigi taraftan bahsediyorum.
Hepsini flashback olarak göstericeklerdir.
- - - Ekleme - - -
@ABAY_06, @sürgünüm, @Yakamoz-Asi, @Forumdash
Turgut evine ziyarete gittiğinde çıkarken Kostas Kundura'dan alınmış ayakkabıyı gördü, sormuştu sizin mi diye. Nihan Hanım eski ev sahiplerinin sanırım demişti.
Şimdi gittim baktım kolyesini parmağiyla kapamamişta yumruk yaparak olarak kapamiş.Mahirler'lerin kundurasının adı kostas mı hatırlayamadım😕 Gerçi yunanlı munanlı birilerini anlatıyordu Nazif😕
Karadayı 25.Bölüm Özeti (01.04.2013)
Yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak isteyen Mahir, yüreğinin götürdüğü yere gider ve orada Feride’yle karşılaşır. Feride yemeğe gelmediği için Mahir’den bir açıklama beklemektedir. Mahir iyice köşeye sıkışır. Mehmet Saim’in yalanlarını öğrenen Feride evi terk eder. Mahir ise evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Turgut, Nazif’in Süleyman’ı öldürmesi için aranan sebebi bulur! Mahir Geveze Ahmet’i mahkemede bildiklerini anlatmaya ikna eder. Ancak duruşma günü kurulan tuzaktan her ikisi de habersizdir.
Ama Nihan Hanim niye Nazif Kara'nin alehine bir ifade versin ki? Niye öyle birsey yapsin?
İfade vermesine gerek yok; Turgut, Nazif Kara kıskançlık yüzünden cinayeti işledi diye ortaya iddia atacak.
Ama Kanit yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?