Karadayı - Dizi Yorumları

Kibrit bence kilit adam olacak her konuda.

Karadayı 23.Bölüm Özeti (18.03.2013)

Mahir’in Feride’yle bir ilişkisi olduğunu anlayan Nazif, Mahir’den hesap sorar. Mahir’in söyledikleri Nazif’i şoke eder. Turgut’un planları işlemektedir. Nazif’in kaçırılışıyla darmaduman olan Kara ailesi, Orhan’dan gelen acı bir haberle sarsılır! Osman bu tezgâhta abisi Necdet’in parmağı olduğunu anlar. Mahir Osman’ı konuşturmak için köşeye sıkıştırır. Bu sırada Nazif bir telefon alır. Torununu kurtarmak için tek bir yol vardır! Mahir’in doğum günü davetine gelmesini bekleyen Feride büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Turgut Mahir’in yokluğundan yararlanır ve Feride’yi yalnız bırakmaz.

Karadayı: 22.Bölüm

Moderatörün son düzenlenenleri:
[h=1]Karadayı 24.Bölüm Fragmanı[/h]

Karadayı 24.Bölüm 2. Fragmanı

Karadayı 24.Bölüm Özeti (25.03.2013)

Nazif aldığı gizemli telefondan sonra Feride’yle konuşmaya gider. Feride’nin adliyede sürpriz bir ziyaretçisi daha vardır. Mahir’i çok merak eden Feride, her yerde Mahir’i aramaya başlar. Nazif, torunu için suçu üzerine almaya karar verir. Mahir’in babasını durdurabilmek ve Nazif’i bulmak için çok az zamanı vardır. Bu sırada küçük Nazif adamların elinden kaçmaya kalkar. Turgut ters köşe bir plan yaparak Kara ailesine büyük bir darbe vurur. Feride önemli bir kararın eşiğine gelir.

Az önce izledim 24. bölümü, dizinin şimdiye kadarki en iyi bölümüydü bana göre, çok beğendim.

Bunun en büyük etkeni Salih'i bölümde hiç görmememiz sanırım, Mahir'le bir başka oluyor Karadayı!

Nihan Hanım'ım Nazif Kara'nın ilk karısı çıkacağı ilk fragmandan anlaşılıyordu.

Youtube'da bir yorum gördüm.

Simdi bu Nihan hanim nazif karanin eski karisi cikar. Mahir de Nihan hanimin oglu cikar. Kundurayi da Mahiri görebilmek icin gidip alir kostas kunduradan. Mahir nihan hanimin evine gittigindede delikten bakip telas etmeside o yüzden.

Nihan hanimin kolyesinin bir tarafinda kizi var diger tarafinda ise oglu mahir var. Hani bi parmagiyla sakladigi taraftan bahsediyorum.

Hepsini flashback olarak göstericeklerdir.

- - - Ekleme - - -
@
ABAY_06, @sürgünüm, @Yakamoz-Asi, @Forumdash

Nihan Hanım'ım Nazif Kara'nın ilk karısı çıkacağı ilk fragmandan anlaşılıyordu.

Youtube'da bir yorum gördüm.

Simdi bu Nihan hanim nazif karanin eski karisi cikar. Mahir de Nihan hanimin oglu cikar. Kundurayi da Mahiri görebilmek icin gidip alir kostas kunduradan. Mahir nihan hanimin evine gittigindede delikten bakip telas etmeside o yüzden.

Nihan hanimin kolyesinin bir tarafinda kizi var diger tarafinda ise oglu mahir var. Hani bi parmagiyla sakladigi taraftan bahsediyorum.

Hepsini flashback olarak göstericeklerdir.

- - - Ekleme - - -
@
ABAY_06, @sürgünüm, @Yakamoz-Asi, @Forumdash
Şimdi gittim baktım kolyesini parmağiyla kapamamişta yumruk yaparak olarak kapamiş.Mahirler'lerin kundurasının adı kostas mı hatırlayamadım😕 Gerçi yunanlı munanlı birilerini anlatıyordu Nazif😕

Şimdi gittim baktım kolyesini parmağiyla kapamamişta yumruk yaparak olarak kapamiş.Mahirler'lerin kundurasının adı kostas mı hatırlayamadım😕 Gerçi yunanlı munanlı birilerini anlatıyordu Nazif😕
Turgut evine ziyarete gittiğinde çıkarken Kostas Kundura'dan alınmış ayakkabıyı gördü, sormuştu sizin mi diye. Nihan Hanım eski ev sahiplerinin sanırım demişti.

Mahir'in oğlu olduğunu gösterdiklerinde sahneyi gösteceklerdir, dükkana gittiğini. :)

Evet, adı Kostas Kundura :)

Icimde öyle bir süphe vardi zaten. Nihan Hanim o zaman Nazif Kara'nin eski hanimi, ölen Savci'ninda sevgilisi. Ortak noktalari bunlar.

Ama Nihan Hanim niye Nazif Kara'nin alehine bir ifade versin ki? Niye öyle birsey yapsin?

Kostas Kundura ayakkabida yaziyordu zaten, bir baglanti olacagi oradan belli olmustu.

Karadayı 25.Bölüm Özeti (01.04.2013)

Yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak isteyen Mahir, yüreğinin götürdüğü yere gider ve orada Feride’yle karşılaşır. Feride yemeğe gelmediği için Mahir’den bir açıklama beklemektedir. Mahir iyice köşeye sıkışır. Mehmet Saim’in yalanlarını öğrenen Feride evi terk eder. Mahir ise evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Turgut, Nazif’in Süleyman’ı öldürmesi için aranan sebebi bulur! Mahir Geveze Ahmet’i mahkemede bildiklerini anlatmaya ikna eder. Ancak duruşma günü kurulan tuzaktan her ikisi de habersizdir.

Karadayı 25.Bölüm Özeti (01.04.2013)

Yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak isteyen Mahir, yüreğinin götürdüğü yere gider ve orada Feride’yle karşılaşır. Feride yemeğe gelmediği için Mahir’den bir açıklama beklemektedir. Mahir iyice köşeye sıkışır. Mehmet Saim’in yalanlarını öğrenen Feride evi terk eder. Mahir ise evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Turgut, Nazif’in Süleyman’ı öldürmesi için aranan sebebi bulur! Mahir Geveze Ahmet’i mahkemede bildiklerini anlatmaya ikna eder. Ancak duruşma günü kurulan tuzaktan her ikisi de habersizdir.

Bu Özet'den sunlar anlasiliyor:

1. Mahir, Mehmet Saim'in kendisini tehdit ettigini Feride'ye anlatiyor, yada kardesi Melih gercekleri Feride'ye anlatiyor.

2. Aranan sebep = Nihan Hanim

3. Geveze Ahmet bildiklerini anlatacaktir ama bunu yaptirmazlar adama. Bu sebeple fragmanda görülen saldiri sahnesi yasanir.