Karadayı - Dizi Yorumları

Bunu bilmeyen herkes ilk interneti aldığında hayal kırıklığına uğrar: D

- Haha 8 MB indireceğim. Oley.
+900 Kb/s
-:q

Bizim internet zaten 3500'lük.. ama ev o kadar eski ve anti-modern ki, kablolar yenilenmemis. O 3500'lügün anca 650'sini kullanabiliyoruz..

Karadayi'yi internet'den izlerken hep duraksiyor zaten. O yüzden cogu zaman okula erken gidip oradan izliyorum.

Ovv. Durum vahim

Bi de İsviçreli bilim adamları derler

Ovv. Durum vahim

Bi de İsviçreli bilim adamları derler

Yok ya, sorun bizim binada. Bina tam 40 yillik. Yan binaya gitsek internet kablolari daha yeni.
Isvicre bilim adamlari zaten Cenevre'de, bana uzak

Offf neler oldu acaba 34.Bölüm.. yok mu tüyo @darksaal

Yok ya, sorun bizim binada. Bina tam 40 yillik. Yan binaya gitsek internet kablolari daha yeni.
Isvicre bilim adamlari zaten Cenevre'de, bana uzak

Offf neler oldu acaba 34.Bölüm.. yok mu tüyo @darksaal

TTNet'i sevdim şimdi

Şu anda 34ç bölümü izlemiş olmayı ve sana çok önemli bir spoiler verip zevkini kaçırmayı çok isterdim senin bana yaptığın gibi :q

Oha be. Sonunda. Tam 70 dakika boyunca aşk sahneleri izledim. Yetti ama gerçekten. Sonunda orta bi dava olduğunu hatırladılar

darksaal Yakamoz-Asi Forumdash takas çocuklarduymasın legolas9900

Moderatörün son düzenlenenleri:
fragman süper olmuş turgutun gerçek yüzü ortaya çıkıyo

Feride ve Mahir günümüzün moda çiftleri gibi uyumlu giyinmişler

Ama Feride vurulup birde gezi parkı olaylari filan en son açılan pankartlar yuzunden diziden ayrılırsa

parasını oda peşin aldı o parnkart yüzünden ayrılacağını sanmıyorum bide o pankartı açan hala sokaklarda salına salına yürüyodur hiç bişey olmamış gibi bide müslümanım diye geçiniyolar ya bunlar ençok da o adamı deli ediyo

Itinayla Karadayi'm 34.Bölümü izlenmektedir suanda
elimde kebap yok ama @XanTier