Karadayı - Dizi Yorumları

Bunu bilmeyen herkes ilk interneti aldığında hayal kırıklığına uğrar: D

- Haha 8 MB indireceğim. Oley.
+900 Kb/s
-:q

:F

Bizim internet zaten 3500'lük.. ama ev o kadar eski ve anti-modern ki, kablolar yenilenmemis. O 3500'lügün anca 650'sini kullanabiliyoruz..

Karadayi'yi internet'den izlerken hep duraksiyor zaten. O yüzden cogu zaman okula erken gidip oradan izliyorum.

Bizim internet zaten 3500'lük.. ama ev o kadar eski ve anti-modern ki, kablolar yenilenmemis. O 3500'lügün anca 650'sini kullanabiliyoruz..

Karadayi'yi internet'den izlerken hep duraksiyor zaten. O yüzden cogu zaman okula erken gidip oradan izliyorum.

Ovv. Durum vahim :(

Bi de İsviçreli bilim adamları derler :F

Yok ya, sorun bizim binada. Bina tam 40 yillik. Yan binaya gitsek internet kablolari daha yeni.
Isvicre bilim adamlari zaten Cenevre'de, bana uzak :F

Offf neler oldu acaba 34.Bölüm.. yok mu tüyo @darksaal :D

TTNet'i sevdim şimdi :D

Şu anda 34ç bölümü izlemiş olmayı ve sana çok önemli bir spoiler verip zevkini kaçırmayı çok isterdim senin bana yaptığın gibi :q

Oha be. Sonunda. Tam 70 dakika boyunca aşk sahneleri izledim. Yetti ama gerçekten. Sonunda orta bi dava olduğunu hatırladılar :T:

darksaal Yakamoz-Asi Forumdash takas çocuklarduymasın legolas9900

Moderatörün son düzenlenenleri:
fragman süper olmuş turgutun gerçek yüzü ortaya çıkıyo

Ama Feride vurulup birde gezi parkı olaylari filan en son açılan pankartlar yuzunden diziden ayrılırsa

parasını oda peşin aldı o parnkart yüzünden ayrılacağını sanmıyorum bide o pankartı açan hala sokaklarda salına salına yürüyodur hiç bişey olmamış gibi bide müslümanım diye geçiniyolar ya bunlar ençok da o adamı deli ediyo :T

Itinayla Karadayi'm 34.Bölümü izlenmektedir suanda :) elimde kebap yok ama @XanTier :D

Itinayla Karadayi'm 34.Bölümü izlenmektedir suanda :) elimde kebap yok ama @XanTier :D

Ha ha ha. Tipik bir burjuva esprisiyle karşı karşıyayız.

- - - Ekleme - - -

ZBA0NZr.png

Sen çok alıştın bu dislike'a @Yakamoz-Asi :D Yalama oldu galiba :F