Morgdanmı yazıyon yoksa şuanöldü öldü kesinlikle ben morgdaydım o gün.... hiç hayat belirtisi yoktu kızda![]()
Morgdanmı yazıyon yoksa şuanöldü öldü kesinlikle ben morgdaydım o gün.... hiç hayat belirtisi yoktu kızda![]()
Flashback yazıyor orada
Ama özel yaptiğim bişey yaptiğim yokki abicimKoptum yaaa iki gündür yorumlarina kopuyorum Forumdash napiyorsun abi sen ya![]()
![]()
![]()
![]()
Ben demiştim Serranın ayrıldı haberi konusunda Flashback olacak diyeResme bakın Flashback yazısının yarısına ışık vurmuş
"BACK" kısmı açık
Hadi Serra geri döndü haberi açılsın
![]()
Morgdanmı yazıyon yoksa şuan![]()
Flashback yazıyor orada![]()
Ama özel yaptiğim bişey yaptiğim yokki abicimFragmanı şimdi heycanla bekliyorum
![]()
Morgdanmı yazıyon yoksa şuan![]()
aman konuyu açarken hızlı açsın arkadaşımız her kim konuyu açacaksa.... yarım saat dizinin enciğini boncuğunu dinlemek istemiyoruz;direk yazıya girmesini temenni eder saygılar sunarız
)
50 Kelime nasil bulacak o zamanilla ki uzatir
![]()
Hayırıdr sen hala gözlerdesinhala gözlere takılı kaldım millet üzüntüden donduğumu sanıyor ama gözler etkiledi bayağı)
Öylesi haberleri hep sondan okuaman konuyu açarken hızlı açsın arkadaşımız her kim konuyu açacaksa.... yarım saat dizinin enciğini boncuğunu dinlemek istemiyoruz;direk yazıya girmesini temenni eder saygılar sunarız
)
niye fazla kelimeye ödül mü veriyorlar? kestirmeden anlatsa derdini kendisinede faydası olurbu şekliyle bizede yazık onada
)
Hayırıdr sen hala gözlerdesin![]()
Haber acarken en az 50 kelime kullanma kurali var yöneticilere![]()
öldü öldü kesinlikle ben morgdaydım o gün.... hiç hayat belirtisi yoktu kızda![]()
titrek aytenimin hiç resmi yokmu yakamoz?
bunları çok izliyoruz zaten dizide![]()
Sanirim Ask üzerine kurulmus bir bölüm olacak. Vuslat olabilir bu bölüm. Illa bir bebek girecek araya![]()
geçen hafta zaten tempo çok düşüktü bu hafta arttırsalar iyi olacak, hem turğut da yaşıyorken nejdet tam işi ilerletmişken konuya yakışır tempoda bir bölüm olsun istiyoruz![]()