Karadayı Bölüm Fotoğrafları

Ben demiştim Serranın ayrıldı haberi konusunda Flashback olacak diye:F:F Resme bakın Flashback yazısının yarısına ışık vurmuş :F "BACK" kısmı açık:F Hadi Serra geri döndü haberi açılsın:F:F

aman konuyu açarken hızlı açsın arkadaşımız her kim konuyu açacaksa.... yarım saat dizinin enciğini boncuğunu dinlemek istemiyoruz;:) direk yazıya girmesini temenni eder saygılar sunarız:))

aman konuyu açarken hızlı açsın arkadaşımız her kim konuyu açacaksa.... yarım saat dizinin enciğini boncuğunu dinlemek istemiyoruz;:) direk yazıya girmesini temenni eder saygılar sunarız:))
Öylesi haberleri hep sondan oku:F:F Aslında çok haklısın:) Bende sevmiyorum öyle yapımcısını ve baş rol oyuncularini her haberde yazılmasını.Özel haber filan olsa anlardim:) Ama bu göndermede %100 haklısın:X

Flashback olacağını tahmin ediyordum ama ben en çok yorumlara güldüm :F

Sanirim Ask üzerine kurulmus bir bölüm olacak. Vuslat olabilir bu bölüm. Illa bir bebek girecek araya :D

geçen hafta zaten tempo çok düşüktü bu hafta arttırsalar iyi olacak, hem turğut da yaşıyorken nejdet tam işi ilerletmişken konuya yakışır tempoda bir bölüm olsun istiyoruz:)

geçen hafta zaten tempo çok düşüktü bu hafta arttırsalar iyi olacak, hem turğut da yaşıyorken nejdet tam işi ilerletmişken konuya yakışır tempoda bir bölüm olsun istiyoruz:)

Valla resimlere bakilirsa hep Ask Ask Ask :D fragmanlara bakarsan keza ikinci fragman full ask. :D