Morgdanmı yazıyon yoksa şuanöldü öldü kesinlikle ben morgdaydım o gün.... hiç hayat belirtisi yoktu kızda
Morgdanmı yazıyon yoksa şuanöldü öldü kesinlikle ben morgdaydım o gün.... hiç hayat belirtisi yoktu kızda
Flashback yazıyor orada
Ama özel yaptiğim bişey yaptiğim yokki abicim Fragmanı şimdi heycanla bekliyorumKoptum yaaa iki gündür yorumlarina kopuyorum Forumdash napiyorsun abi sen ya
Ben demiştim Serranın ayrıldı haberi konusunda Flashback olacak diye Resme bakın Flashback yazısının yarısına ışık vurmuş "BACK" kısmı açık Hadi Serra geri döndü haberi açılsın
Morgdanmı yazıyon yoksa şuan
Flashback yazıyor orada
Ama özel yaptiğim bişey yaptiğim yokki abicim Fragmanı şimdi heycanla bekliyorum
Morgdanmı yazıyon yoksa şuan
aman konuyu açarken hızlı açsın arkadaşımız her kim konuyu açacaksa.... yarım saat dizinin enciğini boncuğunu dinlemek istemiyoruz; direk yazıya girmesini temenni eder saygılar sunarız)
50 Kelime nasil bulacak o zaman illa ki uzatir
Hayırıdr sen hala gözlerdesinhala gözlere takılı kaldım millet üzüntüden donduğumu sanıyor ama gözler etkiledi bayağı)
Öylesi haberleri hep sondan oku Aslında çok haklısın Bende sevmiyorum öyle yapımcısını ve baş rol oyuncularini her haberde yazılmasını.Özel haber filan olsa anlardim Ama bu göndermede %100 haklısınaman konuyu açarken hızlı açsın arkadaşımız her kim konuyu açacaksa.... yarım saat dizinin enciğini boncuğunu dinlemek istemiyoruz; direk yazıya girmesini temenni eder saygılar sunarız)
niye fazla kelimeye ödül mü veriyorlar? kestirmeden anlatsa derdini kendisinede faydası olur bu şekliyle bizede yazık onada)
Hayırıdr sen hala gözlerdesin
Haber acarken en az 50 kelime kullanma kurali var yöneticilere
öldü öldü kesinlikle ben morgdaydım o gün.... hiç hayat belirtisi yoktu kızda
titrek aytenimin hiç resmi yokmu yakamoz?
bunları çok izliyoruz zaten dizide
Sanirim Ask üzerine kurulmus bir bölüm olacak. Vuslat olabilir bu bölüm. Illa bir bebek girecek araya
geçen hafta zaten tempo çok düşüktü bu hafta arttırsalar iyi olacak, hem turğut da yaşıyorken nejdet tam işi ilerletmişken konuya yakışır tempoda bir bölüm olsun istiyoruz