Karadayı 99.Bölüm Yorumları

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060

KARADAYI'DA 100.BÖLÜME SON 1!

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği Ay Yapım imzalı fenomen dizi Karadayı'nın 99.bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

Karadayı, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da atv'de!

Bu akşamki bölümün etiketi: #yenibirumut

10994334_375303625988429_1546224361122328251_n.jpg

offff bu survivor nereden çıktı 2.sıramızda tehrikeye girdi bunların yüzünden:kizgin::kizgin::kizgin:

cnm bos ver siralamayi) KD bu sezon oyle ve ya boyle bitecek reytinglerede kendini yeterince ispatladi 3 sezon boyunca starda yayinlanan survivoruda gecen tek dizi Karadayi oldu
offff bu survivor nereden çıktı 2.sıramızda tehrikeye girdi bunların yüzünden:kizgin::kizgin:

Ben iki haftadir izleyemiyorum ya. Bugün üc olacak. Insallah 100. bölüme yetisirim. :T:

Ben iki haftadir izleyemiyorum ya. Bugün üc olacak. Insallah 100. bölüme yetisirim. :T:
survivor seviyorsan eğer bundan sonra zor yeni bölümünü izlersin sen cnm zaten survivor en ççok karadayıyı etkilicek malesef bu dizinin erkek kitlesi daha fazla ve erkek kitlede survivora daha fazla kaçan taraf olucak ama paramparçayı kadın kitle fazla izliyor kadın kitleden survivora fazla kaçan olmaz yine olan karadayıma olucak 😛😛😛

Mahirden hicbirsey kacmaz)

Ilknur keske Seyise asik olmasaydi..Bunun sonu iyi degil

Son düzenleme:
Suna cok komik) Mahir nasil bakti ona))

yeniumut TT listesinde

Twitterda TT olmuşuz. :Z

Kerime de güçlü bir kadın gibi davranmaya başladı nihayet.

Deniz ve Bahar bebek yolda demek:) Mahirimiz baba oluyor sonunda:)