Karadayı 95.Bölüm Yorumları

Bu atv yüzünden kolay kolay yükselemeyiz biz, bahar ayı geliyor millet kapıya çıkacak eski reyting oranlarını görmemiz imkansız malesef. :(

Hiç itiraz etmem azizim ölsün. :)
olsun 2 cilgi birakmayalimda boylede iyi oranlarda iyi bakalim Survivor baslayanda nasil olacak

Kim nasıl öğrendi. (b)

Karadayı ekibi.

B8Tuy8aCYAAxxXY.png
Riza,leyla yok)

dün akşam beşiktaşımızın maçı olduğundan canlı izleyemedim karadayıyı ama yatmadan youtubeden baktım 🙂🙂🙂

turgut damgasını vurmuş bölüme nejdetle konuşma sahnesi harikaydı özellikle nejdeti bastonuyla çekme sahnesine çok güldüm :F:F:F

et yeme sahneside çok harikaydı galiba bir filmden lıntı bir sahneydi tam bilmiyorum 🙂

feridenin nejdetle birlikte performansları harikaydı bence diğer dizilerde ölen birisini tekrar gören kişiler şaşırmıyorlar bile aa senmisin diyip hemen sarılıyorlar ayoll ben öldüğünü sandığım birisini görsem canım çıkar nejdetle feride performansları harika :love1::love1::love1:

son sahnede turgutun tanısıyormuyuz cancazım diyip mahire göz kırpması bölümün en iyi sahnesiydi bence hahahah :F:F:F
ayy hem mahiri tanımadığını söylüyor hemde öyle bir göz kırpıyorki benim cancazım der gibi hahaha :F:F:F

olsun 2 cilgi birakmayalimda boylede iyi oranlarda iyi bakalim Survivor baslayanda nasil olacak

Riza,leyla yok)
Yurdaer Okur resimde de şovunu yapmış. :)

AB reytinglerimiz çok iyi gelmiş, TOTAL'in düşüklüğü dediğim gibi Paramparça 15 dakika özet veriyor o arada Karadayı reklamda oluyor. Yani Karadayı'yı geçmiş değil, reklamda bütün reytingleri topluyor. :)

Şuan 95.bölüm tekrarı var atv'de. Çok şaşırdım uzun zamandır tekrar vermiyordu. :D