Karadayı 94.Bölüm Yorumları

aga ben zaten ilk sezonundan belli takip ediyorum ama işin içine aşk girdimi dizinin tepmosunu çok düşürüyo bize böyle sahneler lazım 3 bölümdür abartılı aşk sahnesi yok buda diziye olumlu yansıyo final bölümünde de bence mahir bi babayiğitlik daha gösterip mehmet saimi öldürmeyip adalete teslim edicek.
Bence öldürecek, öldürmeli de. :)

Feride'de kalemini kırarsa senelerce unutulmayacak bir final olur. :)

@sürgünüm aynen hemşerim döktürüyor :A
Şaka yapmıştım. Yoksa ben seni bilmezmiyim. Galatasaray-Diyarbakır maçı için Galatasaray'ın kazanmasını istediğini. 😱 :)

turgutun boğulmadan dolayı bir engelli sorunu yaşadığını düşünüyorum yürümede sıkıntısı var galiba belden altı felç durumu olabilir feridenin rresmine bakarken fragmanda öyle görünüyordu bugünkü bölümdede öyle görünüyor sankı 🙂🙂🙂

Bence öldürecek, öldürmeli de. :)

Feride'de kalemini kırarsa senelerce unutulmayacak bir final olur. :)

Şaka yapmıştım. Yoksa ben seni bilmezmiyim. Galatasaray-Diyarbakır maçı için Galatasaray'ın kazanmasını istedin. 😱 :)
işte bende onu diyorum mahir adalete teslim edicek feridede kalimi kırıcak ama direk öldürüceğini düşünmüyorum

işte bende onu diyorum mahir adalete teslim edicek feridede kalimi kırıcak ama direk öldürüceğini düşünmüyorum
orada bir senaryo değişimi olabilir 3.sezon öncesi tanıtım fragmanlarında nazif baba mahiri evden kovuyordu mahir elini gösterip cinayet işlediğini falan anlayabiliyorduk
bence seyiti öldürdü diye nazif baba mahiri kovuyordu onunu fragmanıydı ama turgutla birlikte senaryo değişimi bekliyordum ben nazif baba tanıtımda gördüğümüz gibi mahiri dışlamadı onunu yanında yerr aldı beklediğim gibi bir senaryo değişimi söz konusu şuan senaryo nasıl işlenecek merakla bekliyorum 🙂🙂🙂

Mahir eğer Mehmet Saim Bey'i öldürmese çok sahte davranmış olur ve benim gözümden düşer. Sorarlar adama niye o zaman Seyit'i öldürdün diye? Senin annenin yeğeninin ölüm emrini Mehmet Saim Bey verdi. Emri veren daha suçlu değil mi yapan sonuçta delinin teki herkese yaptırabilirsin, memlekette kiralık katil mi yok. :)

Twitter çok keyifli. Gece tek tek okuyacağım. :)

Erkan Avcı@avcierko 2 dk.2 dakika önce
#Karadayı #adaletiararken cancığazım geldi @yurdaerokur şimdi onlar düşünsün...
270c.png

sezon tanıtımlarında nazif babanın mahiri dışladığını görüyorduk evden kovuyordu mahiri o frgmanda mahirin cinayet işlemesinden dolayı kovulduğu çok açık görünüyordu
yani seyiti öldürdü diye nazif baba dışlıcaktı mahiri ama o tanıtım fragmanındakı sahneyi görmedik nazif baba tam aksine mahirin yanına geçti turgutun gelmesiyle senaryo değişti
bu artık çok açık görünüyor senaristlerin 3.sezon başlamadan düşündükleri yol haritası tamamen değişmiştir bu bölümle itibaren bir çok yenilik bekliyor bizleri senaryoda artık neler olur tahmin etmek çok güc olucak 🙂🙂🙂🙂

Aynen agalar dizi son 2-3 bölümdür tempo kazandı. İzlemeye devam edin finale kadar çünkü çok az bölüm kaldı. Ve asıl kıyamet o zaman kopacak Mahir bu adamların tek tek hakkından gelecek. Beklediğimz sahne ise Mehmet Saim Bey'i bulduğunda ortya çıkacak.

Şimdi sorulması gereken soruyu soruyorum. Mahir Mehmet Saim Bey'i Feride'ye rağmen öldürecek mi? @Yakamoz-Asi

Zor soru. Turgutta öldürebilir. Mahir de Turgutu. :D

aga ben zaten ilk sezonundan belli takip ediyorum ama işin içine aşk girdimi dizinin tepmosunu çok düşürüyo bize böyle sahneler lazım 3 bölümdür abartılı aşk sahnesi yok buda diziye olumlu yansıyo final bölümünde de bence mahir bi babayiğitlik daha gösterip mehmet saimi öldürmeyip adalete teslim edicek.

Kadınlar izliyor diziyi senaristlerde sosyal medyada etkisinde kalıyorlar arada mecburen aşk oluyor. Dizivzaten imkansız aşk üzerine kurulu.

turgutun boğulmadan dolayı bir engelli sorunu yaşadığını düşünüyorum yürümede sıkıntısı var galiba belden altı felç durumu olabilir feridenin rresmine bakarken fragmanda öyle görünüyordu bugünkü bölümdede öyle görünüyor sankı 🙂🙂🙂

Felçmiş ama iyileşmeye yakın. Yürüme bandında fotoğrafları var ilk sayfada.

sezon tanıtımlarında nazif babanın mahiri dışladığını görüyorduk evden kovuyordu mahiri o frgmanda mahirin cinayet işlemesinden dolayı kovulduğu çok açık görünüyordu
yani seyiti öldürdü diye nazif baba dışlıcaktı mahiri ama o tanıtım fragmanındakı sahneyi görmedik nazif baba tam aksine mahirin yanına geçti turgutun gelmesiyle senaryo değişti
bu artık çok açık görünüyor senaristlerin 3.sezon başlamadan düşündükleri yol haritası tamamen değişmiştir bu bölümle itibaren bir çok yenilik bekliyor bizleri senaryoda artık neler olur tahmin etmek çok güc olucak 🙂🙂🙂🙂

Nazif Babanın Mahiri evden kovması Mahirin karanlık tarafı seçmesinden yoksa adam öldürdüğü için diye bir şey yok tanıtımda. Senaryo aynen işliyor.

Mahir eğer Mehmet Saim Bey'i öldürmese çok sahte davranmış olur ve benim gözümden düşer. Sorarlar adama niye o zaman Seyit'i öldürdün diye? Senin annenin yeğeninin ölüm emrini Mehmet Saim Bey verdi. Emri veren daha suçlu değil mi yapan sonuçta delinin teki herkese yaptırabilirsin, memlekette kiralık katil mi yok. :)

Twitter çok keyifli. Gece tek tek okuyacağım. :)

Erkan Avcı@avcierko 2 dk.2 dakika önce
#Karadayı #adaletiararken cancığazım geldi @yurdaerokur şimdi onlar düşünsün...
270c.png

Bence Mahir yapmak isteyecek ama Turgut halledecek. :)

@Yakamoz-Asi bu mesaj çok güzel. :F

''En son Demba Ba geldiğinde bu kadar sevindik nerdesin cancağazım hoşgeldin''
Güzel tweet. :D

Artik medyadada Ezelin o malum sahnesi benzerlik haberi cikti)

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato