Ağlama yok ))) savcı da kurtaramaz karadayiyi)))O yüzden dimi saat 22:30 oldu. Paramparça tek reklamla gidiyor.
Diriliş Ertuğrul reklama girmiyor diye @beyazsoy'a yükleniyordun.
Paramparaça hiç girmiyor ona ne diyeceksin hadi samimiyetini görelim.![]()
Sabah gazetesinde fizik tedavi fotorafları vardı, gelecek hafta içinmiydi acep.Turgut anlasilan bolum sonunda gorunecek
araya giriyorum ama neden kurtaracaktiki? Finaldenmi? Haziranda final ha 1 ci oldu ha 2 ci )Ağlama yok ))) savcı da kurtaramaz karadayiyi)))
Araya girdiğin iyi oldu. Bu akşamki bölümden sonra o bile moralimi bozamaz.araya giriyorum ama neden kurtaracaktiki? Finaldenmi? Haziranda final ha 1 ci oldu ha 2 ci )
Moral tabii bozmayacagiz).Haftalik reytinglerde dizimiz gun birincisi olan dizilerden yuksek reyting aliyor .medcezir filan hic bir grupa bile giremiyor birde 2 sezondaAraya girdiğin iyi oldu. Bu akşamki bölümden sonra o bile moralimi bozamaz.![]()
Son sahne [HASHTAG]#Turgut[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cancagizimiz[/HASHTAG]Sabah gazetesinde fizik tedavi fotorafları vardı, gelecek hafta içinmiydi acep.@Yakamoz-Asi
Valla haftalardır bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Özelliklede içimizdeki İrlandalılara. @Yakamoz-Asi anlamıştırsın.Moral tabii bozmayacagiz).Haftalik reytinglerde dizimiz gun birincisi olan dizilerden yuksek reyting aliyor .medcezir filan hic bir grupa bile giremiyor birde 2 sezonda
Biz sadece zirveyi kaybettik yoksa Paramparca oranlarimizi etkilemedi sezon basindada bu reytingleri aliyorduk
neyse dizi basladi)
Valla haftalardır bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Özelliklede içimizdeki İrlandalılara. @Yakamoz-Asi anlamıştırsın.![]()