Ağlama yok ))) savcı da kurtaramaz karadayiyi)))O yüzden dimi saat 22:30 oldu. Paramparça tek reklamla gidiyor.
Diriliş Ertuğrul reklama girmiyor diye @beyazsoy'a yükleniyordun.
Paramparaça hiç girmiyor ona ne diyeceksin hadi samimiyetini görelim.
Sabah gazetesinde fizik tedavi fotorafları vardı, gelecek hafta içinmiydi acep.Turgut anlasilan bolum sonunda gorunecek
araya giriyorum ama neden kurtaracaktiki? Finaldenmi? Haziranda final ha 1 ci oldu ha 2 ci )Ağlama yok ))) savcı da kurtaramaz karadayiyi)))
Araya girdiğin iyi oldu. Bu akşamki bölümden sonra o bile moralimi bozamaz.araya giriyorum ama neden kurtaracaktiki? Finaldenmi? Haziranda final ha 1 ci oldu ha 2 ci )
Moral tabii bozmayacagiz).Haftalik reytinglerde dizimiz gun birincisi olan dizilerden yuksek reyting aliyor .medcezir filan hic bir grupa bile giremiyor birde 2 sezondaAraya girdiğin iyi oldu. Bu akşamki bölümden sonra o bile moralimi bozamaz.
Son sahne [HASHTAG]#Turgut[/HASHTAG] [HASHTAG]#Cancagizimiz[/HASHTAG]Sabah gazetesinde fizik tedavi fotorafları vardı, gelecek hafta içinmiydi acep.@Yakamoz-Asi
Valla haftalardır bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Özelliklede içimizdeki İrlandalılara. @Yakamoz-Asi anlamıştırsın.Moral tabii bozmayacagiz).Haftalik reytinglerde dizimiz gun birincisi olan dizilerden yuksek reyting aliyor .medcezir filan hic bir grupa bile giremiyor birde 2 sezonda
Biz sadece zirveyi kaybettik yoksa Paramparca oranlarimizi etkilemedi sezon basindada bu reytingleri aliyorduk
neyse dizi basladi)
Valla haftalardır bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Özelliklede içimizdeki İrlandalılara. @Yakamoz-Asi anlamıştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?