O zaman Songül'de okulda sıradan tanışacağı bir arkadaşı olsun.Mahire osman gibi kardes gerekti ) Orhan hayirsiz nankor kardes
O zaman Songül'de okulda sıradan tanışacağı bir arkadaşı olsun.Mahire osman gibi kardes gerekti ) Orhan hayirsiz nankor kardes
Ndn dusmesin o zaman mahirin gercek annesinin oğlu olabilirdiNikah düşmezdi yine.![]()
Üvey kadeşle evlenildiğini ilk senden duydum. 😱Ndn dusmesin o zaman mahirin gercek annesinin oğlu olabilirdi![]()
Yok artik hicmi dizi izlemiyin .ssÜvey kadeşle evlenildiğini ilk senden duydum. 😱
Çok fazla dizi izleme sen.Yok artik hicmi dizi izlemiyin .ss
Uvey kardesler birbirlerini severler anne ve babalarina rağmen gizli gizli bulusurlar falan yani![]()
Dizi izlemesem kitabi var wattpadi var var oğlu var bunlar gerçekte olabilcek şeyler wattpadde bi hikaye var Manyak Uvey abim diye baya okuyan varİşte en can alıcı sahne geldi.
Çok fazla dizi izleme sen.![]()
Yok artık. Bence bu yeterli değil. Feride o kadar kötü bakmazdı o vakit. Nede olsa Baharın katili.feride seyit davası içinmi acaba mahiri sorguluyordu ayyy inş öyledir ozaman final sahnesi olmamıs olur mahiri içeriden çıktıktan sonrada izlemiş oluruz 🙂🙂🙂
+13 senedir bu anı bekliyoduk. Mahir'i daha da kimse durduramaz.![]()
Aha da verdi gazı. Gel de bekle şimdi 1 hafta ya.Toygar Işıklı @toygarisikli 12 dk.12 dakika önce
Karadayi 94. Bölüm'de olacaklardan ben sorumlu değilim.#sözünbittigiyer#mahirkara