Anlamamis olamazmiyim fragman bastan sona aksiyon kimse doğru düzgün konusmamis yaniEee daha niye soruyorsun o zaman ben anlamadım banada anlatın diye.![]()
Anlamamis olamazmiyim fragman bastan sona aksiyon kimse doğru düzgün konusmamis yaniEee daha niye soruyorsun o zaman ben anlamadım banada anlatın diye.![]()
Tamam sıkınıtı yok.Anlamamis olamazmiyim fragman bastan sona aksiyon kimse doğru düzgün konusmamis yani![]()
Yok artık. 😱 Efsane bir bölüm geliyor. İlknur'u kaçıracağını ve itirafın geleceğini hiç düşünmemiştim.Bomba bomba ikinci fragmanı izleyin izlemeyenlere izletin.@Yakamoz-Asi @ozgur2113 @vadikızı @gizem ak @Çiğdem- @cookies
Mahir bu sefer elini kana buluyor olabilir Seyit çok kaşındı. Yasin'de vuruyor olabilir tabi.Yok artık. 😱 Efsane bir bölüm geliyor. İlknur'u kaçıracağını ve itirafın geleceğini hiç düşünmemiştim.
Aynen. Seyit'in Mahir'i vurcağını hiç düşünmüyorum. Büyük ihtimalle Mahir elini kana bulayacak.Mahir bu sefer elini kana buluyor olabilir Seyit çok kaşındı. Yasin'de vuruyor olabilir tabi.![]()
Mahir kardeşi İlknur'a sözü vardı intikamını alacaktı. Seyit tarafından rehin alındığını görüncede kan beynine sıçrar her şey beklerim ondan vurabilir.Aynen. Seyit'in Mahir'i vurcağını hiç düşünmüyorum. Büyük ihtimalle Mahir elini kana bulayacak.
Yasin de olabilir her yerden çıkmaya başladı.![]()
Bence de. Artık zamanı geldi. O mahkeme sahnesine nasıl bağlayacaklar diye hep düşünüyordum. Yavaş yavaş yaklaşıyoruz bu hamlelerle.Mahir kardeşi İlknur'a sözü vardı intikamını alacaktı. Seyit tarafından rehin alındığını görüncede kan beynine sıçrar her şey beklerim ondan vurabilir.![]()
O mahkeme sahnesine Mahir suçsuz çıkmayacaktır. Feride yoksa niye kalemini kırsın. Mahkemede de Mahir kendisini savunmuyor zaten. Düzene isyan ediyor siyasetin kirli işlerine parmak basıyor.Bence de. Artık zamanı geldi. O mahkeme sahnesine nasıl bağlayacaklar diye hep düşünüyordum. Yavaş yavaş yaklaşıyoruz bu hamlelerle.![]()
Ben kalemi kıracağını da düşünmüyorum. Evet Mahir düzene isyan ediyor haklı olarak.O mahkeme sahnesine Mahir suçsuz çıkmayacaktır. Feride yoksa niye kalemini kırsın. Mahkemede de Mahir kendisini savunmuyor zaten. Düzene isyan ediyor siyasetin kirli işlerine parmak basıyor.![]()
Bence kıracak. Hakime hanım mesleğine aşık birisi kimseyi gözü görmez, görmemeli de.Ben kalemi kıracağını da düşünmüyorum. Evet Mahir düzene isyan ediyor haklı olarak.![]()
Hemen izliyorumBomba bomba ikinci fragmanı izleyin izlemeyenlere izletin.@Yakamoz-Asi @ozgur2113 @vadikızı @gizem ak @Çiğdem- @cookies
Evet Feride mesleğine çok aşık. Ama Mahir'e daha çok aşık.Bence kıracak. Hakime hanım mesleğine aşık birisi kimseyi gözü görmez, görmemeli de.![]()
senaryo çok karışmaya basladı cnm başlarda bombayı koyan seyisti ama o mahirin kardeşiye yakınlaşmaya baslayınca senaristler bombayı koyan kişiyi sosyete yusuf olarak değiştirdiler ve belirlediler anladığım kadarıyla olay yusufta kalıcak seyiz suçsuz olucak bunlar hep seyisi ilknurla yakınlaştırmak için yapılıyor 🙂🙂🙂Bomba bomba ikinci fragmanı izleyin izlemeyenlere izletin.@Yakamoz-Asi @ozgur2113 @vadikızı @gizem ak @Çiğdem- @cookies
Sosyete Yusuf'u masum biri gibi tanıtmışsın çokta fark etmiyor hepsi Mehmet Saim Bey'in emrinde. Seyit bombayı ben koydum diyor, Çitlembiğide öldürmüştü vadesi çoktan doldu. Umarım Yasin'e bırakmayıp canını Mahir kendi elleriyle alır.senaryo çok karışmaya basladı cnm başlarda bombayı koyan seyisti ama o mahirin kardeşiye yakınlaşmaya baslayınca senaristler bombayı koyan kişiyi sosyete yusuf olarak değiştirdiler ve belirlediler anladığım kadarıyla olay yusufta kalıcak seyiz suçsuz olucak bunlar hep seyisi ilknurla yakınlaştırmak için yapılıyor 🙂🙂🙂
cnm ben yusuf iyi demiyorum şunu demeye çalıstım 3.sezonun başlarında mehmet saim beyin emriyle bombayı seyite koyduran kişi seyizdi ama sonra ilknurla yakınalsınca ben sana çok söyledim seyiz bombayı koyan kişi olmucak galiba senaryo değişebilir dedim öylede oldu şuan bombayı koyduran kişi yusuf oldu bunuda seyizle ilknuru yakınlaştırmak için yapıyor senaristler zaten mahirin sezon finalindekı mahkeme sahnesinde orhanla seyizde orda görünüyordu demekki seyiz ve orhan mahirle işbirliği yapıcaklar ilerki bölümlerde yani seyiz iyi tarafa geçicek görünüyor 🙂🙂🙂Sosyete Yusuf'u masum biri gibi tanıtmışsın çokta fark etmiyor hepsi Mehmet Saim Bey'in emrinde. Seyit bombayı ben koydum diyor, Çitlembiğide öldürmüştü vadesi çoktan doldu. Umarım Yasin'e bırakmayıp canını Mahir kendi elleriyle alır.
Bende sana diyorumki ha Siyis koydurmuş ha da Sosyete Yusuf ne fark eder. İkiside Mehmet Saim Bey'in pis işlerini yapan adam. Seyis'in de bir gün gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.cnm ben yusuf iyi demiyorum şunu demeye çalıstım 3.sezonun başlarında mehmet saim beyin emriyle bombayı seyite koyduran kişi seyizdi ama sonra ilknurla yakınalsınca ben sana çok söyledim seyiz bombayı koyan kişi olmucak galiba senaryo değişebilir dedim öylede oldu şuan bombayı koyduran kişi yusuf oldu bunuda seyizle ilknuru yakınlaştırmak için yapıyor senaristler zaten mahirin sezon finalindekı mahkeme sahnesinde orhanla seyizde orda görünüyordu demekki seyiz ve orhan mahirle işbirliği yapıcaklar ilerki bölümlerde yani seyiz iyi tarafa geçicek görünüyor 🙂🙂🙂