Kenana hersey yakisiyor)Bıyık Mahir'e yakışıyor saçları 3 numaraya vurdurması lazım.![]()
Kenana hersey yakisiyor)Bıyık Mahir'e yakışıyor saçları 3 numaraya vurdurması lazım.![]()
Belgin'e Feride'den dolayı kızıyoruz ama aslında müthiş oyunculuk çıkarıyor kendisinde ki değişime hayranım. Canım Ailem ve Uçurum dizilerinde izlemiştim onu daha önce şimdiki seviyesiyle dağlar kadar fark var.Belgin'in saçları daha da kısalmış galiba.
Belgin'e Feride'den dolayı kızıyoruz ama aslında müthiş oyunculuk çıkarıyor kendisinde ki değişime hayranım. Canım Ailem ve Uçurum dizilerinde izlemiştim onu daha önce şimdiki seviyesiyle dağlar kadar fark var.![]()
Hiç kanal değiştirmiyorum valla. (Üşengeçlikte var tabi)feride mahir sahneleri cok keyifli
bu arada paramparca reklamsizmi gidiyor?
Uçurum ve Canım Ailem'de iyi kızı oynuyordu ters köşe rolü canlandırmak zordur. Bunu dişiliğini göstererek canlandırmak ise cesaret ister.Aynen abi ben Uçurum'da da çok beğenmiştim oyunculuğunu, Karadayı'da da iyi iş çıkarıyor.![]()
bende degistirmiyorum kuslu sitede biri yazdi paramparca reklamsiz gidiyor bilmiyorum artik ne kadar dogruHiç kanal değiştirmiyorum valla. (Üşengeçlikte var tabi)![]()
İlk bölümlerde bütün diziler reklamsız gidiyor ama bundan sonra vermek zorundalar. Belki bir kaç puan düşer.bende degistirmiyorum kuslu sitede biri yazdi paramparca reklamsiz gidiyor bilmiyorum artik ne kadar dogru