fragmn iyi gibi görünüyor ama ben bölümlerden hiç ümitli değilimSabahtan beri fragman bekliyordum izlemeyen kalmasın. @Yakamoz-Asi @Forumdash @ozgur2113 @vadikızı @Çiğdem- @gizem ak @raufcan.m
Sen Paramparça'ya kaçmak için bahane arıyorsun gibi. Bu fragmanın nesini beğenmedin. Hem Mahir hem de Nazif Baba zor durumda Mahir'in dövüş sahneleri var daha ne olsun.fragmn iyi gibi görünüyor ama ben bölümlerden hiç ümitli değilim
ayoll kabadayı sezonu olucak dediler belgin diye bir kadını çıkrmışlar kabadayı diye belgini izliyoruz şimdi ayten de tekrar aktif rol olmaya basladı yetmiyormuş gibi birde nilay çıktı ortaya
songul desen hep var offfffffffffff diyorum kısaca![]()
paramparça izlemem ben otür dizilere bakmıyorum 🙂🙂🙂Sen Paramparça'ya kaçmak için bahane arıyorsun gibi. Bu fragmanın nesini beğenmedin. Hem Mahir hem de Nazif Baba zor durumda Mahir'in dövüş sahneleri var daha ne olsun.![]()
Bence bu 3 günlük arayı diziyi rayına sokmak için verdiler ama Paramparça'da fırsattan istifade edip öne geçti kolay kolay liderliği bırakmayacağa benziyor. Bizimkiler dizlerini dövsünler artık. Dizi bu sezon bitecek nasıl olsa bence elerinde malzemede var daha heyecanlı bölümler yazabilirlerdi.paramparça izlemem ben otür dizilere bakmıyorum 🙂🙂🙂
fragman iyi dedim zaten ama aytenle nilayda artık belgin kadar çok roll alıcaklar bu 3 kadını ön pilana çıakrtarakmı reyting alıcaklar songulu hiç saymıyorum bile![]()
cnm ben dizi başlamadan söylemiştim çünkü karaayı 7 reytingi bu yıl geçemicek gibi görünüyorBence bu 3 günlük arayı diziyi rayına sokmak için verdiler ama Paramparça'da fırsattan istifade edip öne geçti kolay kolay liderliği bırakmayacağa benziyor. Bizimkiler dizlerini dövsünler artık. Dizi bu sezon bitecek nasıl olsa bence elerinde malzemede var daha heyecanlı bölümler yazabilirlerdi.
Mahir sezon başında yayınlanan fragmandaki tipe bürünsün de bak geçiyormuyuz geçemiyormuyuz. İlerde manyak bölümler var Mehmet Zaim Bey'i bir an önce öldürse var ya süper olur.cnm ben dizi başlamadan söylemiştim çünkü karaayı 7 reytingi bu yıl geçemicek gibi görünüyor
paraç parça 8 ve üstü almaya devam ederse hiç şansımız kalmıyor çünkü 7 üstüne biz çıkamıyoruz 🙁🙁
inş final bölümünden değildir o sahne cnm eğer öyleyse finale kadar mahirin o yüzünü göremicez 🙂🙂🙂Mahir sezon başında yayınlanan fragmandaki tipe bürünsün de bak geçiyormuyuz geçemiyormuyuz. İlerde manyak bölümler var Mehmet Zaim Bey'i bir an önce öldürse var ya süper olur.![]()
Finale kadar beklerlerse hemşerim kendi ayaklarına sıkmış olurlar, bir an önce tempo artmalı. Bu haftaki fragmanda o gözüküyor. İnşallah bu başlangıç olur ve devamıda gelir.inş final bölümünden değildir o sahne cnm eğer öyleyse finale kadar mahirin o yüzünü göremicez 🙂🙂🙂
koşş kız senin parlağı kurtarinş final bölümünden değildir o sahne cnm eğer öyleyse finale kadar mahirin o yüzünü göremicez 🙂🙂🙂