Karadayı 88.Bölüm Fragmanı

2 fragman Mahir&Feride olsun isterdim(
Belgin-Ayten bence 3 sezon daha cok agirlikli

Bu sezon 8 reytingi 1 kez gectik o da Mahir&Feride vuslat bolumunde) 3 sezon tabii degisiklikler olmaliydi ama bu kadar erkek agirlikli dizi olsun istemezdim .Bu dizinin 12-11 reytingi gordugu zamanlar oldu .10 altina sadece gecen sezon sonu dustuk.Izleyici Mahir&Feride askini sevdi ve birde Turgut faktoru vardir onuda inkar edemem.Turguttan sonra saglam karakter girmeliydi diziye ve Mahir|&Feride aksinin buyusu bozulmamaliydi

Karagul haric bu sezon yuksek reyting alan dizi yok.Kocamin ailesi yeni dizi ,2 sezon bu reytingler belkide olmayacak.Karadayi tum olumsuzluklara ragmen yinede cok iyi.Gunu zirvede kapatiyor,ab grupunda en izlenen dizi ve bunda en basta oyuncularin emegi var.Senaristlerde nasil olsa reyting aliyorduz diye diziyi bosluyorlar ama simdi Paramparca var .Gecen sezon olsaydi hic korkum olmazdi cunku 10 reyting aliyorduk bu sezon biraz endiselerim var Paramparca bizi gecer diye.Senaristler biraz daha ozen gostermeli,ellerindekiinin kiymetini bilsinler

aynen

izleyici hem Mahir&Feide aski ve birde Kara ailesinin sicakligini bu sezon goremedi
ferideden daha ziyade cnm ben ilk 2 sezon mhirin babasına olan bağlılığı herşeyi onun için feda etmesiyle diziye bağlanmıstım tamam feride mahir aşkıda önemli ama bence izleyiciyi mahirin babasına olan bağlılığı çekiyordu diziye ama bu sezon babasını zor zamanında yüz üstü brakıp gitti resmen amacı ne olursa olsun şuan mahirin orhandan bir farkı bence kalmadı insanlarıda diziden soğutmaya basladılar 🙂🙂🙂