- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Son düzenleme:
En güzel sahnelerden birisi olacakHaftaya Feride ile Belgin kapışması var ahali.![]()
Fragman geneli itibariyle yine beklentileri karşılayamadı.Hmm..fragman karisik..son sahneyi anlamadim
ayol belgin olmasa dizinin izleyeni olmaz beoffffffffff ilk sezonlar aytenden çekiyorduk ayy şimdide başımıza belgin çıktı nekadar boşş gereksiz bir karekterdir bu böyle bari fragmanda göstermesinler fragman keyfimizi bari bozmasınlar![]()
@sürgünüm sana hak veriyorum feride mahir ilişkisinden ilk 2 sezon kadar bende zevk alamıyorum bu sezon 7 reytingte kalmamızın sebebide braz bu galiba insanlar mahir nazif baba ve mahir feride ilişkilerini seviyordu ama mair bu sezon ikisindende uzak ve eski tadı veremiyorlar 🙄🙄🙄İkinci fragman konuya eklendi. @Yakamoz-Asi @Forumdash @destere @ozgur2113 @Çiğdem- @gizem ak @raufcan.m
Eee nasıl tekrar bir araya geleceklerde o sıcaklığı tekrar hissedeceğiz? Hikaye başka yöne savruldu. Geçen yıl dövüş kavga istiyorum diye başımın etini yemiştin.@sürgünüm sana hak veriyorum feride mahir ilişkisinden ilk 2 sezon kadar bende zevk alamıyorum bu sezon 7 reytingte kalmamızın sebebide braz bu galiba insanlar mahir nazif baba ve mahir feride ilişkilerini seviyordu ama mair bu sezon ikisindende uzak ve eski tadı veremiyorlar 🙄🙄🙄
benim istediğimiz aksiyon bu değildi ama cnm 3.sezona bir başladılar mafya babası ayten izledik her bölüm sonra ayten bitti bu seferde belgin geldi bu seferde belgini izliyoruz izleyicilerin istediği aksiyon sezonu bence böyle birşey değildi senaryo çok yanlış ilerliyor 🙂🙂🙂Eee nasıl tekrar bir araya geleceklerde o sıcaklığı tekrar hissedeceğiz? Hikaye başka yöne savruldu. Geçen yıl dövüş kavga istiyorum diye başımın etini yemiştin.![]()
Belginmi 2 sezon reytingleri yülseltdi?ayol belgin olmasa dizinin izleyeni olmaz be![]()
@xemrexxx'de Belgin reytingleri yükseltti diyor.benim istediğimiz aksiyon bu değildi ama cnm 3.sezona bir başladılar mafya babası ayten izledik her bölüm sonra ayten bitti bu seferde belgin geldi bu seferde belgini izliyoruz izleyicilerin istediği aksiyon sezonu bence böyle birşey değildi senaryo çok yanlış ilerliyor 🙂🙂🙂
ayoll ne yükselmesi bu dizi 10 reyting alan bir diziydi 10 altına düşmüyorduk bu sezon 7 reytingi geçemiyoruz 8 bile alamıyoruz@xemrexxx'de Belgin reytingleri yükseltti diyor.Mahir ve Feride'nin çocukları olsaydı keşke o yönde bir gelişme yaşanmadı.
![]()
O benim dediğim sebepden dolayı düşüş yaşadık AB'de bu haftaki fragmanlarda da iş yok ama güzel bir bölümde yine liderliği alırız.ayoll ne yükselmesi bu dizi 10 reyting alan bir diziydi 10 altına düşmüyorduk bu sezon 7 reytingi geçemiyoruz 8 bile alamıyoruz
ayrıca ben haftalar öcne ab gurubunda çok tehrikeli gidiyoruz zirveden inebiliriz demiştim bu hafta o ses ab gurubunda zirveden attı bizi![]()
ben ab gurubunda sağlam reyting alan bir yapım olsa ab gurubunda zirveden ineriz demiştim sana sen kızmıştın hatta bana ama çok geçmedi oldu işte bizim şansımıza pazartesi diğer yapımlarda kötü reyting alıyordu cnm ama diğer yapımlardan az sağlam reyting alsa birisi geçilebildiğimizi bu hafta gördük bence ayy şu belgin olduğu sürece düzelmemiz çok zor kabadayı alemi dedik belginden başka birşey izlemiyoruz hatta ferideyi bile yan oyuncu konumuna soktu resmen rolude çok gereksiz bir işe yaradığıda yok boş yere zaman harcıyor🙂O benim dediğim sebepden dolayı düşüş yaşadık AB'de bu haftaki fragmanlarda da iş yok ama güzel bir bölümde yine liderliği alırız.![]()
Diğer yapımlarla alakası yok ben ona kızdım. Kendi ağzınla söylüyorsun millet Belgin sahnelerinden sıkıldı. Geçen yıl bizim karşımızda O Ses 12-13 reyting alıyordu bizde 12 aldığımız çok zamanlar oldu.ben ab gurubunda sağlam reyting alan bir yapım olsa ab gurubunda zirveden ineriz demiştim sana sen kızmıştın hatta bana ama çok geçmedi oldu işte bizim şansımıza pazartesi diğer yapımlarda kötü reyting alıyordu cnm ama diğer yapımlardan az sağlam reyting alsa birisi geçilebildiğimizi bu hafta gördük bence ayy şu belgin olduğu sürece düzelmemiz çok zor kabadayı alemi dedik belginden başka birşey izlemiyoruz hatta ferideyi bile yan oyuncu konumuna soktu resmen rolude çok gereksiz bir işe yaradığıda yok boş yere zaman harcıyor🙂
izleyici hem Mahir&Feide aski ve birde Kara ailesinin sicakligini bu sezon goremedi@sürgünüm sana hak veriyorum feride mahir ilişkisinden ilk 2 sezon kadar bende zevk alamıyorum bu sezon 7 reytingte kalmamızın sebebide braz bu galiba insanlar mahir nazif baba ve mahir feride ilişkilerini seviyordu ama mair bu sezon ikisindende uzak ve eski tadı veremiyorlar 🙄🙄🙄