Karadayı 87.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Fragman 1

Fragman 2

Bu dizi 3.sezonu olmamalıydı :( Gerçekten heyecan olmayan bir sezon geçiyor ama reytinglerde düşmemeside sevindirici :)

İlk sezondaki gibi Mahir'in gerçek annesinin olayı gibi heycanlandırsın da kimin kızı olursa olsun :X
Belgin'in annesinin sıradan birisi olması heyecanlandırmaz. Birde Ay Yapım paraya kıyıp doğru bir oyuncu transferi yapmadı Ezel'de 2.sezonda Haluk Bilginer gibi adamları getirmişti Karadayı'da faso fiso. :X

Kerimenin oglu yokmuydu? Kerime olursa bence cok sacma olur ya) zaten Suleyman savcinin sevgilisi Mahirin annesi cikmasi cok sacmaydi o kismi hic begenmemistim.
Yeni karakter olabilir
Belgin de maşallah eli tüm kabadayılardan daha güçlü... Bir annesinin dosyasını bulamamış, niye Vehbi ile birlikte olduğuda ortaya çıkıyor..

Fragmanda görüntülerden cok konusmalar damga vurmus. Diger fragmanlari bekliyoruz. :)

Belginin hikayesinide merak ettim ve annesi belkide hayatta yok artık
ben Meluhin mektupunu niye hala prtaya çıkmadığına şaşırıyorum

Belgin'in annesinin sıradan birisi olması heyecanlandırmaz. Birde Ay Yapım paraya kıyıp doğru bir oyuncu transferi yapmadı Ezel'de 2.sezonda Haluk Bilginer gibi adamları getirmişti Karadayı'da faso fiso. :X
Haluku, Berrakı transfer ettiler ama reytingler daha düştü.Karadayıda durumlar iyi ahım şahlm oyunculara gerek yok bence

Belginin hikayesinide merak ettim ve annesi belkide hayatta yok artık
ben Meluhin mektupunu niye hala prtaya çıkmadığına şaşırıyorum

Haluku, Berrakı transfer ettiler ama reytingler daha düştü.Karadayıda durumlar iyi ahım şahlm oyunculara gerek yok bence
Oyunculuklarla ilgili reyting kaybı yaşamadı, sonralara doğru senaryo bozduğu için reytingler düşmüştü. Çoluk çocuktan mafya babası olmaz. Bir kaç usta oyuncu diziye katılabilirdi. (kötü karakter)