umarim anne meselesi dogrudu ben pek guvenmiyorum bu kizaTanımıyoruz daha başı beladaymış. İyi yinede Mahir'in planını açıklamamasıda güzel.
Doğrudur ya yalan olsa Mahir'i ifşe etmesi gerekiyor ya da Mahir'e aşık.umarim anne meselesi dogrudu ben pek guvenmiyorum bu kiza
hmm..bakalim annesi kim cikacak)Doğrudur ya yalan olsa Mahir'i ifşe etmesi gerekiyor ya da Mahir'e aşık.
Ben diziye katılacağına dair bişey duymadım, belki konuk oyuncu olarak yer alabilir.hmm..bakalim annesi kim cikacak)
o degilde sarp apak haberleri yalanmi diziye katilmadi(
Bir yandan ders çalışıp bir yandan dizi takip edip bir yandan da foruma girip mesaj yazmak büyük başarı, fark-ı yatutarsa. 😎bizimkiler izliyor ben de ders çalışırken kulak misafiri oldum![]()
ayrilmayacaklar benceSongül veda mektupu yazıyor Osman'a.![]()
hem boş konu da değil logaritma çalışıyor(d)umBir yandan ders çalışıp bir yandan dizi takip edip bir yandan da foruma girip mesaj yazmak büyük başarı, fark-ı yatutarsa. 😎
Songül babasını üzmek istemez gönülü razı olmasada Yasin'le evlenmeyi kabul edecektir.ayrilmayacaklar bence
Bu akşamki adam da konuk olmuşBen diziye katılacağına dair bişey duymadım, belki konuk oyuncu olarak yer alabilir.![]()