bekledigim fragman olmadi en iyisi 2 fragmani beklemek)
her fragmanı bilmemde insanlar mahir feride olayını merak ediyor ikna edebilicekmi ne söyleyecek diye ve onun hevesiyle fragmana koşuyor ve fragmanda belginden başka birşey yokHer fragmanda Belgin'mi olur ya.. Feride neresinde fragmanın ??
İkinci fragmanı izle o zaman. Oh olsun Mahir'e.her fragmanı bilmemde insanlar mahir feride olayını merak ediyor ikna edebilicekmi ne söyleyecek diye ve onun hevesiyle fragmana koşuyor ve fragmanda belginden başka birşey yok![]()
fragmanın son sahnesinde mahir ferideyi değilde belgini görüyormuş hahahaha ne çokk gülerim yaaaaİkinci fragmanı izle o zaman. Oh olsun Mahir'e.![]()
Dün geceki Songül-Osman ve Yasin üçlüsüne ne diyorsun?fragmanın son sahnesinde mahir ferideyi değilde belgini görüyormuş hahahaha ne çokk gülerim yaaaa![]()
bugün izleyip yorum kısmına uzunca yorum yaptım cnm yasinle olan düşüncemi burayada belirteyimDün geceki Songül-Osman ve Yasin üçlüsüne ne diyorsun?
Yasin'in yaşını çok abartmışsın, Mahir'e arkadaşlık etse bile abi diye hitap ediyor kendisine çoğu zaman.bugün izleyip yorum kısmına uzunca yorum yaptım cnm yasinle olan düşüncemi burayada belirteyim
mahir 40 yasında adam arkadası olduğuna göre yasinde 35 40 arası birşey songul daha
17 yaşlarında yasine hiç yakısıyormu ben basıdnan beridir desteklemiyordum bu ilişkiyi çünkü osman benim en sevdiğim oyunculardan birisi abisinin servetini istemedi kendisi çalısırak geçiniyor 🙂🙂🙂
gaz falan vermedi cnmm aklınca üstü kapalı songulu şikayet ediyordu hahahahYasin'in yaşını çok abartmışsın, Mahir'e arkadaşlık etse bile abi diye hitap ediyor kendisine çoğu zaman.
Ancak Songül'ü bırakmayacak gibi.
Mahir, dayanamadı Feride'nin peşinden gitti ya, gazı veren Yasin'di o sahnelerde hakkını yemeyelim.![]()
Sitemi olsa bile Feride'yi kaybetmemesi için söylüyordu. Mahir'i dürtmesi iyi oldu.gaz falan vermedi cnmm aklınca üstü kapalı songulu şikayet ediyordu hahahah![]()
yasini canlandıran adam dizilerde finali hiç göremiyor yakında ölücek bence osmanla songul öyle kavusucaklar 🙂🙂🙂Sitemi olsa bile Feride'yi kaybetmemesi için söylüyordu. Mahir'i dürtmesi iyi oldu.![]()
Senaristlerin dizinin başından beri Yasin karakteri hakkında kafaları karışık.yasini canlandıran adam dizilerde finali hiç göremiyor yakında ölücek bence osmanla songul öyle kavusucaklar 🙂🙂🙂