Karadayı 83.Bölüm Fragmanı

Feride nasıl bakıyor ama elime düştün şimdi der gibi, süpürgeli Feride candır. :) Feride sanırım Mahir'i ilk baştaki kaçırma olayı ile yargılıyor hani şu öldürmediği adamla alakalı, delilleri karartma falan lafları geçiyor kesin o konu.

Eski Feridemiz geri dondu! Seviyorum ben guclu,kararli Ferideyi

benide etiketle karadayı konularına @Forumdash 🙁🙁🙁
mahire polislerin elinden malalrı çal diyen adam tuzak kurdu mahire mahiri yakalattılar yanı
bu bölüm mahir tutuklnaıyor sanırım mahkeme sahneside olucak 🙂🙂🙂

benide etiketle karadayı konularına @Forumdash 🙁🙁🙁
mahire polislerin elinden malalrı çal diyen adam tuzak kurdu mahire mahiri yakalattılar yanı
bu bölüm mahir tutuklnaıyor sanırım mahkeme sahneside olucak 🙂🙂🙂
Tamam unutmam :X Dün akşamki bölüm yorum konusunda aktif olanlara bakarak yaptım etiketledim, zaten [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'cılar bu kadarcık değiliz, unuttuğum isimler var :X

Tamam unutmam :X Dün akşamki bölüm yorum konusunda aktif olanlara bakarak yaptım etiketledim, zaten [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'cılar bu kadarcık değiliz, unuttuğum isimler var :X
televizyondan izleyemiyorum ben dizilerimi netten izleyebiliyorum pazartesi akşamıda akradayı ve reaksiyona dönüşümlü bakmaya çalısırken birde beşiktaş maçınıda pazartesiye koyuyorlar ona buna yetişim derken forumda olamıyorum televizyondan izlesem daha rahat olucak ama babam brakmıyor :kiki::kiki::kiki:

televizyondan izleyemiyorum ben dizilerimi netten izleyebiliyorum pazartesi akşamıda akradayı ve reaksiyona dönüşümlü bakmaya çalısırken birde beşiktaş maçınıda pazartesiye koyuyorlar ona buna yetişim derken forumda olamıyorum televizyondan izlesem daha rahat olucak ama babam brakmıyor :kiki::kiki::kiki:
Bende netten izleyebiliyorum medcezir dışındakileri ama bunu anlamayip beni karadayi medcezir reaksiyon konularina etiketlemiyolar :T :T
@*Dream* kara para ask a etiketliyor karagulede etiketleyen yok :T

@Forumdash :bağır: bnde karadayiyi izliyorum yazin kaç gece uykusuz kaldim ben karadayi icin etiketle artik benide :bağır:

Birde maç mı izliyorsun 😱 Ne kızssın ama :F

@Forumdash :bağır: bnde karadayiyi izliyorum yazin kaç gece uykusuz kaldim ben karadayi icin etiketle artik benide :bağır:
Tamam bağırma bee :F Bölüm yorum konusunda senide göremiyorum o yuzden yoksun :X

Birde maç mı izliyorsun 😱 Ne kızssın ama :F

Tamam bağırma bee :F Bölüm yorum konusunda senide göremiyorum o yuzden yoksun :X
hahah beşiktaşımın maçlarını izliyorum tabikide ama pazartesiye koyuyorlar maça bakamadığım için yeniliyoruz ben destek olamayınca yenemiyoruz dün akşamkı gibi:T

Maç izleyeceksen canlı izleyeceksin, dizilerini sonrada izlesen olur :X

Tamam :) Liste yapıcam ben de izleyenleri :X
işte oyüzden televizyondan dizi izleyemiyorum cnm babam maç izliyor yada basket
bende netten dizilere bakıp televizyondan beşiktaşımızı izledim 🙂🙂🙂
babamla trabzona maç izlemeyede gidiyoruz çok sık 🙂🙂

Mahir kaçırdığı mallar sebebiyle orada. Feride'nin bakışları süper...

82. bölümü daha bitiremedim maalesef dün aksam isim cikti. Fragmandan dolayisiyla bir cacik anlamadim. :D

onu bilmemde cnm her 2 gruptada 6 reyting düşücek diyorum 1 haftadır tepkide gördüm hatta öpüşme için izlemiyoruz diye ama yine benim dediğim oldu :F:F:F
halk öpüşme görmek istiyor aşk istiyor sen ne anlarsın :F hem kenan 20 yıldır kadınları garip şekilde öptüğünden ilgi çekiyor dmeek ki o sahneler yorumalrda görüyorum :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,335
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato