Karadayı 82.Bölüm Yorumları

Yine güzel ve heyecan dolu bir bölümdü. Feride; burda başladı burda bitsin derken o arada Esmeray'ın unutma beni parçası çalınca yeşilçam'ın filimleri geldi aklıma Mahir'in son anda dur gitme diye Feride'ye sarılmasını bekledim. Feride'nin çıkarıp attığı yüzük ağaç dallarının arasına takılmıştı göstermişlerdi o sahneyi. Mahir yüzüğü daldan almış Feride de iyi atmış hah... Mahir fazla aramasın, hemen bulsun der gibi.

Nazif Kara sahneleri biraz azdı umarım haftaya artar. Mahir, her sabah gizlice görmeye geliemiş onları, Songül de biliyormuş abisinin hergün geldiğini.

Sarı Cemal'in evinden masum bir kızı kurtarıp annesine geri getiren Mahir herkesin kalbine girdi... O sahneleri sevdim.

Görünen o ki haftaya Mahir Beyefendinin mallarını kaçıracak.

öncelikle şunu söylemek istiyorum ben feridenin aytenle konuştuğu sahnede midem kalktı çok fena o nasıl bir ağlama şeklidir yaaa feride ağlarken göz yaşları damla şeklinde çenesinin altında birikiyor tane tane orda sallanıyor ıyyyy çok kötü midem kalktı vlla :ppp::ppp::ppp:

orhan sahneleri daha fazla olmalı bence :love1::love1::love1:

mahirin o kızı genelevden kurtarma sahnesini çok beğendim mahir gibi adamlar şuandada çok gerekli bence :bhr::bhr::bhr:

seyiz ilknuru seviicek sanırım ben seyizin nazifleri öldürdüğünü düşünmüyorum geçen yıl sezon finalinde mahirin tutuklandığı mahkeme sahnesinde seyizle orhanda görünüyor seyiz ölmediğine göre büyük ihtimal orhanla seyiz mahirle iş birliği yapıcaklar yanı nazifleri öldüren seyiz değil bence mahirin tarafına geçecek gibi görünüyor ilknurlada olucak gibi🙄🙄🙄