Yok artık, adam eline çakı almıyor.mahir ilk cinayetini işleyebilir bence bu bölümde 🙂🙂
ee fragmanda silah almış bir yere gidiyor dalyan rızada cinayet işleme zamanı geldimi ne öyle birşeyler söylüyor 🙂🙂Yok artık, adam eline çakı almıyor.
Mahir sıradan adamları öldürmez. Öldürürse Mehmet Saim Bey'i öldürür, yakışırda.ee fragmanda silah almış bir yere gidiyor dalyan rızada cinayet işleme zamanı geldimi ne öyle birşeyler söylüyor 🙂🙂
feride mehmet saim beyi öldürdüğü için kalemini kırıyor galiba mahirin o sahne final olabilir ondan önce yaşananları izliyoruz galiba biz şuan 🙂🙂Mahir sıradan adamları öldürmez. Öldürürse Mehmet Saim Bey'i öldürür, yakışırda.
O sahneyi final bölümünde mi izleyeceğiz?feride mehmet saim beyi öldürdüğü için kalemini kırıyor galiba mahirin o sahne final olabilir ondan önce yaşananları izliyoruz galiba biz şuan 🙂🙂
ben öyle düşünüyorum bence biz o sahneye gelene kadar olan yaşanmıs şeyleri izliyoruz bence o sahne final bölümü cnm ondan önce yaşanmıs olayları izliyoruz şuan bana göre 🙂O sahneyi final bölümünde mi izleyeceğiz?
Mahir'i kısa saçlı halde ve uzun paltolalarda görseydik, imajında hiçbir değişiklik yok.ben öyle düşünüyorum bence biz o sahneye gelene kadar olan yaşanmıs şeyleri izliyoruz bence o sahne final bölümü cnm ondan önce yaşanmıs olayları izliyoruz şuan bana göre 🙂
Mahir Feride'li beklediğimiz fragman gelmiş.2 fragman Mahir&Ferideli olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?