Yok artık, adam eline çakı almıyor.mahir ilk cinayetini işleyebilir bence bu bölümde 🙂🙂
ee fragmanda silah almış bir yere gidiyor dalyan rızada cinayet işleme zamanı geldimi ne öyle birşeyler söylüyor 🙂🙂Yok artık, adam eline çakı almıyor.![]()
Mahir sıradan adamları öldürmez. Öldürürse Mehmet Saim Bey'i öldürür, yakışırda.ee fragmanda silah almış bir yere gidiyor dalyan rızada cinayet işleme zamanı geldimi ne öyle birşeyler söylüyor 🙂🙂
feride mehmet saim beyi öldürdüğü için kalemini kırıyor galiba mahirin o sahne final olabilir ondan önce yaşananları izliyoruz galiba biz şuan 🙂🙂Mahir sıradan adamları öldürmez. Öldürürse Mehmet Saim Bey'i öldürür, yakışırda.![]()
O sahneyi final bölümünde mi izleyeceğiz?feride mehmet saim beyi öldürdüğü için kalemini kırıyor galiba mahirin o sahne final olabilir ondan önce yaşananları izliyoruz galiba biz şuan 🙂🙂
ben öyle düşünüyorum bence biz o sahneye gelene kadar olan yaşanmıs şeyleri izliyoruz bence o sahne final bölümü cnm ondan önce yaşanmıs olayları izliyoruz şuan bana göre 🙂O sahneyi final bölümünde mi izleyeceğiz?
Mahir'i kısa saçlı halde ve uzun paltolalarda görseydik, imajında hiçbir değişiklik yok.ben öyle düşünüyorum bence biz o sahneye gelene kadar olan yaşanmıs şeyleri izliyoruz bence o sahne final bölümü cnm ondan önce yaşanmıs olayları izliyoruz şuan bana göre 🙂
Mahir Feride'li beklediğimiz fragman gelmiş.2 fragman Mahir&Ferideli olsun)