Karadayı 79.Bölüm Fragmanı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
Fragman 1

Fragman 2

İnternet Özel

Son düzenleme:
Videodaki resmi görünce Mahir, Ayten'in gazinosunu basıyor sandım :X Haftaya aksiyonu bol olacak belli:X Boxör ne yüzle karşisina çıkmış acaba o sahneden sonra:F

2. Fragman konuya eklendi.

İlk fragman çok iyi, ikinci fragman ise kadın izleyicileri tatmin etmek için yapılmış.

İlk bir saat duygulandırdı son 1 saat de heyecanı zirve yaptı. Bu bölüm on numaraydı. İleri ki kapışmaları daha da merak ettim. Boksör akıllanmamış belli. :) @Forumdash

Karadayı - 79. Bölüm İnternet Özel Fragmanı

Aydan Taş bu bölüm dahil oluyor, Necdet bu bölüm cezaevinden çıkıyor. :D Ben bu bölümü çok merak ediyorum. :Z

Mahir Akdayı olmuş yine.:F Dizinin ismi başrolden gelmiyor galiba.:A

İlk fragmandaki kötü karakter iyi görünüyor onun dışında bir albenisi yok gibi yine.:)

Fragman süper de ben müziğe taktım. :D Bu sezonki yeni müziklerle yeni oyuncular ve yeni hikayeyle bambaşka bir iş izliyoruz. :D Süper oldu bu sezon. :oley:
Aynen müzik benimde kulağima takıldı:X Kötü durmamiş fragmanda bakalım dizide nasıl durcak:X

Güzel olur ya. :D İlk fragmandaki müzik çok iyi. :D Bu arada Boksör Hilmi'nin gelinlikli hali çok iyi ya. :F
78.bölümün sonunda aniden patlattılar o sahneyi :F 78.bölümde 400+ bin olmuş bile :oley: Sanırım haftaya yok bayram diye:( Güzel bi kolajla diziyi toparlasalarda reytingimiz daha da artsa:X

78.bölümün sonunda aniden patlattılar o sahneyi :F 78.bölümde 400+ bin olmuş bile :oley: Sanırım haftaya yok bayram diye:( Güzel bi kolajla diziyi toparlasalarda reytingimiz daha da artsa:X
Evet bölüm sonu çok iyidi. :X Fragmana yine o halini koymaları süper. :F Boşuna mı o kadar fragman çıktı. :( Ama atv bu yeni sezon ilk bölümü gibi 1-2 gün kala bölüm yayınlanmayacak haberi gelmese bari. :D

Internet Özel fragmani cok iyi olmus ama müzigi begenmedim sanki? :T:

Mahir cok yakisikli) fragmandaki her hali harika.Yalniz son sahnede sanki Belginle karsilasacak (b)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06