4 kuşak tamamlamak zorundularreklamlar benim sinirimle oynamaya basladi artik
reytinlglerde bence yarin ab grupunda ikinci olacagiz(4 kuşak tamamlamak zorundular23.15'de son kuşak verilir
![]()
aynen ama reklamdan olmaz.AB'de pazartesileri eğlence işleri iş yapıyor bkz: O ses yalan dünya geçmişlerimiz var meselareytinlglerde bence yarin ab grupunda ikinci olacagiz(
Aslinda bolum iyi sadece 90 dk doldurmak icin gereksiz sahneleri koyuyorlar(aynen ama reklamdan olmaz.AB'de pazartesileri eğlence işleri iş yapıyor bkz: O ses yalan dünya geçmişlerimiz var mesela
3.olursak AB'de işte o zaman bende reklamlara yoracamBirde bu bölüm ayten filan durgun geçiyor
![]()
Bir bakımada öyleAslinda bolum iyi sadece 90 dk doldurmak icin gereksiz sahneleri koyuyorlar(
Reaksiyonu Yurdaer icin izleyecektim ama ayni gun olunca izlemedim.Nettende izlemeyi sevmemBir bakımada öyleReaksiyon dizisini unutmuşum birde o var 😱
Bu arada yeni katılanları neden sona saklamişlarKeşke bölüme serpseler kimsede zap yapamazdı
@sürgünüm Reaksiyon izliyor![]()
(muş)
![]()
Ben tv'den baktım ilk bölüme de İbrahim Çelikol'u daha çok gösteriyorlardı (adamı hiç sevmem) Dizi pek sarmadı beni o yuzdenReaksiyonu Yurdaer icin izleyecektim ama ayni gun olunca izlemedim.Nettende izlemeyi sevmem
o tarz dizler benimde ilgimi pek cekmiyor evet Ibrahimi bende pek sevmem)Ben tv'den baktım ilk bölüme de İbrahim Çelikol'u daha çok gösteriyorlardı (adamı hiç sevmem) Dizi pek sarmadı beni o yuzden![]()