Karadayı 75. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un olduğu Atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın 75.bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

KARADAYI YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM ATV'DE

@Çiğdem- bu akşam da izlemez

Başka oyuncu bulunur elbette, ben resimdeki adama dikkat çekmek için dedim
@Çiğdem- ileti göndermeyince bize fırça atıyor,gönderincede yorum yapmıyor.Tam Karadenizli,sağı solu belli olmuyor.

O kadar büyümüşmüdür,birkaç yerde de böyle birşey okumuştum.
hayır izlicem tabikide 🙂🙂 ama tvden izleyemem galiba babam maç izler digitürk pilaydan izlediğim için netten oyüzden yorum yapamıyorum dizinin oynadığı saatlerde
@Forumdash benim tahminimce 10 yıl geçmiş olması lazım daha fazla zaman atlaması yapsalar mahirler yaslanıcak 30 yasında desek zaman atlamasıyla 40 olmus olur nazifte 10 yasındaysa en fazla 20 yasında olur bence o arkadakı adam 30 yasındakı gibi görünüyor yanı nazifi canlandırıcak kişi osman yaşlarında birisi olamsı lazım ama arkadakı adamda nazif çıakrsa şaşırmam yanı

Mahir karakteri sanırım 35 filandı
5-6 yıl zaman atlarlar. Feride'nin saçi başi biraz kırlaşmiş gibi ama 😕 Belki 10 seneye yakın zaman atlamasıda olabilir

Bakalım dizide bu son bölümde kimler veda edecek?
Nazif Baba çıkmasın
da kim çıkarsa çıksın. Dizinin ilk afişleri de bu 3'lü üzerine(Mahir-Feride -Nazif) kurulu

Bizde pc'den izleyip yorum yapıyoruz.Hem izle hem yorumla işin ne?

Ulaan!! Mahir'i zorla kabadayı yaptınız...Tam senin izleyecek olduğun bölümler.

Bizde pc'den izleyip yorum yapıyoruz.Hem izle hem yorumla işin ne?

Ulaan!! Mahir'i zorla kabadayı yaptınız...Tam senin izleyecek olduğun bölümler.
zaman atlamasını nazife göre ayarlamak lazım @Forumdash şuan nazif 10 yasında desek
ya 8 yıl ileri alınıcak 18 yasında olucak yada 10 yıl atılıp 20 yasında olucak bence 20 yaşında olucaktır 10 yıl zaman atlaması yapılır bence
@sürgünüm benim leptop eski 5-6 yıllık var digitürk pilay açıldığında başka net sayfası açarsam video donuyor ulaşılmıyor diyor oyüzden digitürk pilaydan açarsam başka sayfa açamıyorum 🙂🙂

Herkesin dediği oluyor,sen Nazif Baba'nın ölmesini istemiyordun büyük ihtimalle Mehmet Saim Bey ölecek, @Çiğdem- dizinin aksiyona dönmesini istiyordu o da olacak artık şikayet etmekten vazgeçin.
Senarist kanser oldu yazık kadına.

Küçük Nazif 1.sınıfa bu sezon başlamadı mı
7 yaşinda filan olması lazım

Ben şikayet etmiyorum ki
Bana ne yazarlarsa yazsınlar pazartesi benim için [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] günüdür.

Umarim iyileşir o da

ozaman 10 yıl atlama bile 17 yaş oluyor 18 yaşında olucaktır dizide osmanın şuankı yaşında olucaktır ozaman öyle diyelim en iyisi 🙂🙂

Bugun Karadayimin sezon finali..3 sezon devam etmesine sirf bu yuzden seiniorum cunku 3 sezon olmasaydi veda bolum izlemis olacaktik((

bugun Portekiz-Almanya macida var umarim dizimizin reytingini etkilemez

Bugun Karadayimin sezon finali..3 sezon devam etmesine sirf bu yuzden seiniorum cunku 3 sezon olmasaydi veda bolum izlemis olacaktik((

bugun Portekiz-Almanya macida var umarim dizimizin reytingini etkilemez
Maç Karadayı'nın yeni bölümüne bitiyor.

Evet aga tek ikimiz ne pahasına olursa olsun dizimizin arkasında durduk.