Anında Tag yapıyorsunuz ya hastayım.[HASHTAG]#MahirOlecekMi[/HASHTAG] ???
Mahir olebilir ama Kenan seneye kesin baska diziyle donmez..En az 1-2 yil ara verecekinşallah mahir ölürde seneye yeni bi diziyle döner
kenan psikopat mı oldu link at çabuk heycanlandımMahir olebilir ama Kenan seneye kesin baska diziyle donmez..En az 1-2 yil ara verecek
Zaman atlamasimi olmus? Kenanin bu hali bana Ejder kapani filmindeki rolunu hatirlatti
Kenanin kac yildir hayraniyim her diziden sonra 1 sene ara veriyor ama son zamanlar cok yoruldugunu hatta 60 dk olmasa dizilere ara verecegini soylemis.Muhabirler neden peki 3 sezon Karadayida rol alacaksiniz o da Karadayidan sonra karar verdim diziler 60 dk inmese ben yokum demiskenan psikopat mı oldu link at çabuk heycanlandım
off inşallah saçını bıyığını kesmiştir artık psikopat ol gözünü sevdiğim hadi ya
keşke bu sezon bitseydi diziKenanin kac yildir hayraniyim her diziden sonra 1 sene ara veriyor ama son zamanlar cok yoruldugunu hatta 60 dk olmasa dizilere ara verecegini soylemis.Muhabirler neden peki 3 sezon Karadayida rol alacaksiniz o da Karadayidan sonra karar verdim diziler 60 dk inmese ben yokum demis
Ben Tv başında oluyorum akşamları pc ayrı odada
Kenan hayrani olarak ben 3 sezondan memnunum ama tabii 2 sezonda bitseydi tadinda zirvede bitecekti o ayrikeşke bu sezon bitseydi dizi
dizi beni sarmıyor kenanın en vasat dizisi o yüzden 2 sezonda bitirselerdi çok iyi olurdu önceki dizilerini izledin kesin acı hayat ezel çok süper dizilerdiKenan hayrani olarak ben 3 sezondan memnunum ama tabii 2 sezonda bitseydi tadinda zirvede bitecekti o ayri
aci hayati Kenan icin izledim Ezel superdi 2 sezon reytingleri dusmeseydi belkide devam ederdi ama en begendigim ilk goz agrim Deli yurekdizi beni sarmıyor kenanın en vasat dizisi o yüzden 2 sezonda bitirselerdi çok iyi olurdu önceki dizilerini izledin kesin acı hayat ezel çok süper dizilerdi
karadayi hala taglarda)Bölümün etkisi hala Tag'larda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?