Karadayı 74. Bölüm Yorumları

Alın size [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] oldu [HASHTAG]#KABADAYI[/HASHTAG]
Fragman bomba olmuş😱

bolum guzeldi aksiyon olmasada yinede guzeldi ozellikle kina gecesi)

fragmani simdi izledim o nasil fragman ruyami yoksa

inşallah mahir ölürde seneye yeni bi diziyle döner

FRAGMAN DİYORUM MAHİR'İN SAÇI DİYORUM

inşallah mahir ölürde seneye yeni bi diziyle döner
Mahir olebilir ama Kenan seneye kesin baska diziyle donmez..En az 1-2 yil ara verecek

Zaman atlamasimi olmus? Kenanin bu hali bana Ejder kapani filmindeki rolunu hatirlatti

Mahir olebilir ama Kenan seneye kesin baska diziyle donmez..En az 1-2 yil ara verecek

Zaman atlamasimi olmus? Kenanin bu hali bana Ejder kapani filmindeki rolunu hatirlatti
kenan psikopat mı oldu link at çabuk heycanlandım

off inşallah saçını bıyığını kesmiştir artık psikopat ol gözünü sevdiğim hadi ya

[HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] kabadayı oldu mahlası da [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] oldu.

kenan psikopat mı oldu link at çabuk heycanlandım

off inşallah saçını bıyığını kesmiştir artık psikopat ol gözünü sevdiğim hadi ya
Kenanin kac yildir hayraniyim her diziden sonra 1 sene ara veriyor ama son zamanlar cok yoruldugunu hatta 60 dk olmasa dizilere ara verecegini soylemis.Muhabirler neden peki 3 sezon Karadayida rol alacaksiniz o da Karadayidan sonra karar verdim diziler 60 dk inmese ben yokum demis

keşke bu sezon bitseydi dizi

Kenan hayrani olarak ben 3 sezondan memnunum ama tabii 2 sezonda bitseydi tadinda zirvede bitecekti o ayri
dizi beni sarmıyor kenanın en vasat dizisi o yüzden 2 sezonda bitirselerdi çok iyi olurdu önceki dizilerini izledin kesin acı hayat ezel çok süper dizilerdi

dizi beni sarmıyor kenanın en vasat dizisi o yüzden 2 sezonda bitirselerdi çok iyi olurdu önceki dizilerini izledin kesin acı hayat ezel çok süper dizilerdi
aci hayati Kenan icin izledim Ezel superdi 2 sezon reytingleri dusmeseydi belkide devam ederdi ama en begendigim ilk goz agrim Deli yurek

mehmet saim beyi hiç sevmezdim zaten katmerlenmiş oldu