Karadayı 74. Bölüm Yorumları

[HASHTAG]#MahirOlecekMi[/HASHTAG] ???

Alın size [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] oldu [HASHTAG]#KABADAYI[/HASHTAG] :X Fragman bomba olmuş😱

bolum guzeldi aksiyon olmasada yinede guzeldi ozellikle kina gecesi)

fragmani simdi izledim o nasil fragman ruyami yoksa

Mahir olebilir ama Kenan seneye kesin baska diziyle donmez..En az 1-2 yil ara verecek

Zaman atlamasimi olmus? Kenanin bu hali bana Ejder kapani filmindeki rolunu hatirlatti
kenan psikopat mı oldu link at çabuk heycanlandım :D

off inşallah saçını bıyığını kesmiştir artık psikopat ol gözünü sevdiğim hadi ya :d

[HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] kabadayı oldu mahlası da [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG] oldu. :D

kenan psikopat mı oldu link at çabuk heycanlandım :D

off inşallah saçını bıyığını kesmiştir artık psikopat ol gözünü sevdiğim hadi ya :D
Kenanin kac yildir hayraniyim her diziden sonra 1 sene ara veriyor ama son zamanlar cok yoruldugunu hatta 60 dk olmasa dizilere ara verecegini soylemis.Muhabirler neden peki 3 sezon Karadayida rol alacaksiniz o da Karadayidan sonra karar verdim diziler 60 dk inmese ben yokum demis

Kenanin kac yildir hayraniyim her diziden sonra 1 sene ara veriyor ama son zamanlar cok yoruldugunu hatta 60 dk olmasa dizilere ara verecegini soylemis.Muhabirler neden peki 3 sezon Karadayida rol alacaksiniz o da Karadayidan sonra karar verdim diziler 60 dk inmese ben yokum demis
keşke bu sezon bitseydi dizi

Kenan hayrani olarak ben 3 sezondan memnunum ama tabii 2 sezonda bitseydi tadinda zirvede bitecekti o ayri
dizi beni sarmıyor kenanın en vasat dizisi o yüzden 2 sezonda bitirselerdi çok iyi olurdu önceki dizilerini izledin kesin acı hayat ezel çok süper dizilerdi

dizi beni sarmıyor kenanın en vasat dizisi o yüzden 2 sezonda bitirselerdi çok iyi olurdu önceki dizilerini izledin kesin acı hayat ezel çok süper dizilerdi
aci hayati Kenan icin izledim Ezel superdi 2 sezon reytingleri dusmeseydi belkide devam ederdi ama en begendigim ilk goz agrim Deli yurek