Çek resti aç [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yıBizimkiler survivor izliyo bende izliyorum ne yapim![]()
Çek resti aç [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yıBizimkiler survivor izliyo bende izliyorum ne yapim![]()
Valla zor rest çekmem bişey diyememÇek resti aç [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı![]()
ayol dinlemiyorlar mı seni oklavanla vur hepsine1 haftadır söylüyorum ben diziyi başa sardılar diye mahir tutuklanma alıcak bu seferde 😵😵
yalana bak hele 😱Bizimkiler survivor izliyo bende izliyorum ne yapim![]()
turgutun kenandan daha çok ağırlığı varmış dizide adam öldükten sonra herkes survivora kaçmaya başladıValla zor rest çekmem bişey diyemem![]()
Valla yalan değil ciddiyimayol dinlemiyorlar mı seni oklavanla vur hepsine
yalana bak hele 😱
Kenandan daha ağırığı yokta adam kötü rolün hakkını veriyodu cancağazımturgutun kenandan daha çok ağırlığı varmış dizide adam öldükten sonra herkes survivora kaçmaya başladı![]()
adam öldükten 2 bölüm sonra hızla düşmeye başşladı reytingler dahada düşüceğe benziyorValla yalan değil ciddiyim
Kenandan daha ağırığı yokta adam kötü rolün hakkını veriyodu cancağazım![]()
Gine 8'lerde dolaşır çok fazla düşüş olmazadam öldükten 2 bölüm sonra hızla düşmeye başşladı reytingler dahada düşüceğe benziyor![]()
Reklam bitti gençler.
1 haftadır söylüyorum tutuklanıcak mahir diziyi başa aldılar diye 🙄🙄Çek resti aç [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı![]()
Tanıtıma bakAma yeni bölüm yazıyor nasıl olur sezon finali olması lazımdı?
Doğru aklımda hep 9 Haziran diye kalmış Soma faciasından dolayı 1 hafta ötelenmişti.16 Haziran sezon finali.![]()