yok şu an turn u açtım dolmasını bekliyomkendin [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da buldun![]()
yok şu an turn u açtım dolmasını bekliyomkendin [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] da buldun![]()
Feride onu yumuşattıMehmet Saim Bey ifade verecek mi? @Forumdash
Düğünde ne yapabilir onu düşünüyorumFeride onu yumuşattıKarısı da fırçayı vurdu mu tamamdır
![]()
Neden kişuan gayet iyi gidiyor
![]()
Benimde aklıma bişey gelmiyor düğünle alakalı ne olabilir?? @batuhankaralar biri vurulacak gibi bişey dedi daha ben kim olabilir diye net düşünemiyorumDüğünde ne yapabilir onu düşünüyorummutlaka engel olacaktır.
Bende ilk 45 dk'yı beğendim ben beğendiğimde gerçekten düşüyorBen ne yazarsam tersi oluyor mantığı.![]()
Geçen ay aldığım bilgi 9 Haziran'daki sezon finalinde düğünün kan gölü olacağıydı ama kimin ölüp kimin kalacağıyla ilgili hiç birşey bilmiyorumBenimde aklıma bişey gelmiyor düğünle alakalı ne olabilir?? @batuhankaralar biri vurulacak gibi bişey dedi daha ben kim olabilir diye net düşünemiyorum![]()
Evet fena ayar vermiştiSongül'ün derstte yaptığı tavırlar muhteşemdi yalnız.![]()
Nazif Baba'ya bişey olmasın yaaGeçen ay aldığım bilgi 9 Haziran'daki sezon finalinde düğünün kan gölü olacağıydı ama kimin ölüp kimin kalacağıyla ilgili hiç birşey bilmiyorumAma Nazif Kara ölürse büyük aksiyon olur gelecek sezon
Evet fena ayar vermişti![]()
Bence olabilir Mahir psikoya bağlar bütün kötüler 10 bölümde giderNazif Baba'ya bişey olmasın yaaO dizinin enAB'si
![]()
Survivor izleyeceğine gelseneKonu bugün coşmamış![]()
Bizimkiler survivor izliyo bende izliyorum ne yapimSoh sahne çekimine bayıldım
Survivor izleyeceğine gelsene2 kişiyle konu anca bu kadar gidiyor, 2 kişi ile 2 sayfa 3 kişi ile 3 sayfa
![]()